Cât costă biletele la meciul lui Dinamo pe ”Arcul de Triumf”

Dinamo – Sepsi, meci din faza grupelor Cupei României, se va juca marți, 8 noiembrie, de la ora 21:00, pe stadionul ”Arcul de Triumf”. Roș-albii au pus azi în vânzare biletele, cu prețuri între 30 lei și 120 de lei.

Dinamo trebuie să vândă minimum 4.500 de bilete pentru a acoperi costurile organizării partidei, spune președintele Vlad Iacob. Arena are 8.200 de locuri.

Prețurile biletelor:
VIP: 120 lei
Tribuna 1: 80 lei
Tribuna 2: 60 lei
Peluze: 30 lei

De asemenea, biletele se pot achiziționa și fizic, de la casierie, după programul:

Vineri 16:00 – 20:00
Luni 16:00 – 20:00
Marți (ziua meciului): 16:00 – 22:00

Abonații pot intra în baza abonamentelor, în sectoarele alocate.

Anunțul oficial al clubului Dinamo

”«Câinilor», v-am promis că vom face tot ceea ce ține de noi ca să jucăm meciurile de pe teren propriu pe un stadion nou și modern, așa cum merită suporterul dinamovist!

«Câinilor», haideți să arătăm tuturor ce înseamnă Dinamo, de ce a meritat să ne batem zi de zi, clipă de clipă și meci de meci, de ce a meritat să ținem în viață acest simbol național!

«Câinilor», tot la zi ajunge și cea mai lungă noapte și suntem mai aproape ca niciodată să ieșim la lumină! Haideți să umplem „Arcul de Triumf” și să onorăm cu demnitate istoria și simbolurile acestui club imens! Echipa lui Ovidiu Burcă are nevoie de sprijinul vostru extraordinar, iar clubul are nevoie de prezența voastră în număr cât mai mare, pentru a putea acoperi costurile semnificative de organizare a meciurilor pe această arenă.

«Câinilor», veniți să vedeți spectacolul PCH, veniți să vedeți că a meritat să fim alături de club în toți acești ani! Doar împreună vom face un Dinamo mai puternic ca oricând!. Biletele au fost puse în vânzare prin Bilete.ro, partener oficial de ticketing al clubului nostru”, a scris clubul pe Facebook.

Citește și

Apelul dinamoviștilor: ”Avem nevoie”