Cât a primit Loredana Groza să pozeze goală în Playboy

Loredana Groza este una dintre cele mai apreciate, dar și controversate artiste din România. Invitată la podcastul lui Mihai Morar, vedeta a vorbit despre aparițiile sale nud și ce a convins-o să pozeze în Playboy imediat după ce a născut.

13.000 de euro la finalul lui 2000, revista s-a vândut ca pâinea caldă

În luna noiembrie a anului 2000, Loredana Groza a apărut pe coperta Playboy, atunci revista aniversa un an pe piața din România. Pentru a renunțat la haine și a poza pentru celebra revistă pentru bărbați, vedeta a primit 13.000 de euro.

Și atunci Loredana Groza era una dintre cele mai iubite vedete din România. Ea a fost convinsă să pozeze în Playboy pentru suma de 13.000 de euro, cea mai mare sumă primită de o vedetă din România până la Andreea Antonescu.

Revista cu Loredana Groza pe copertă s-a vândut în 143.500 de exemplare. Ședința foto a avut loc în curtea unei biserici din Grecia.

Ce spune acum Loredana Groza despre apariție din revisat pentru bărbați

Invitată la podcastul „Fain&Simplu”, Loredana Groza a mărturisit că decizia sa de a apărea în Playboy a fost un fel de manifest pentru femei.

„Da, a fost greu. Doar că ceea ce m-a convins a fost faptul că tocmai ce născusem, atunci s-a întâmplat să accept. Începusem să observ în societatea din România că dacă ai născut, dacă ai trecut de 30 de ani, gata, ești bătrână.

Am spus: «Uite, e un mod de a spune o opinie despre asta și de a le ajuta pe alte femei care sunt ca mine să nu se lase copleșite de această idee». A fost o chestie artistică, nu a fost nimic vulgar, în Santorini. 250.000 de copii vândute. Pentru o revistă în România este o cifră mare”, a dezvăluit artista.

Citește și

Mesajul lui Celentano din „Las Fierbinți” în episodul special de Crăciun: „ADN-ul românului este o shaorma cu de toate”