Cât a fost ”darul” la nunta lui Ianis Hagi. Costurile evenimentului

Ianis Hagi a mai făcut un pas în față în relația cu Elena Tănase. După ce în vara acestui an și-a cerut partenera în căsătorie, acum cei doi au dus iubirea lor la un alt nivel.

Cât a costat petrecerea de cununie

Astfel, de luni cei doi sunt soț și soție, iar evenimentul a fost marcat printr-o mare petrecere unde au fost invitate 400 de persoane apropiate de cele două famili.

Nu au lipsit oameni importanți, nu doar din fotbal ci și din alte domenii de activitate, ale căror viață s-a întrepătruns la un moment dat cu cei care trăiesc acum o frumoasă poveste de dragoste.

Fiecare dintre cei prezenți la party-ul de la ”Fratelli” le-a oferit un dar consistent proaspeților însurăței.

Astfel, potrivit surselor Cancan, fiecare invitat a lăsat în plic o sumă care a pornit de la 1.500 de euro, astfel că la un calcul simplu, înseamnă că în conturile lui Ianis și a proaspetei sale soții ar fi intrat aproximativ 600.000 de euro.

Detalii ale sumelor investite în eveniment

Ceea ce înseamnă de 3 ori mai mult decât ar fi achitat cuplul pentru întregul eveniment! Astfel, potrivit acelorași surse, cele două familii ar fi plătit 200.000 de euro pentru organizarea petrecerii în clubul aflat într-o zonă bună a Capitalei.

“Vă mulțumim frumos că ați venit aici în ziua de Crăciun. Înseamnă foarte mult pentru noi. Suntem fericiți și norocoși. Le mulțumim și suntem foarte bucuroși și fericiți. Ne dorim să avem copii sănătoși.

Până atunci încercăm să ne bucurăm de această seară și toate se vor întâmpla pas cu pas, așa cum s-a întâmplat până acum”, a fost momentul în care Ianis le-a mulțumit celor care au onorat invitația la petrecere.

Ca să îi strângă pe cei 400 de invitați la petrecerea dată în cinstea sa și a alesei inimii sale, Ianis a trebuit să investească alți 100.000 de euro.

Atât se pare că l-ar fi costat pe tricolor vacanța în urma căreia Elena a acceptat să devină doamna Hagi. Jumătate din sumă ar fi fost costat doar inelul cu diamante aflat acum pe degetul tinerei.

Citește și

Cristi Tănase a fost prins drogat la volan: „Avea o privire și un comportament ciudat”