--> -->

Casă de piatră și calificare pentru ”câini”

Dinamo a reușit calificarea în faza următoare a Cupei României prin victoria de la Târgu Jiu, scor 1-0, un rezultat care a reaprins speranțele la clubul din Ștefan cel Mare și pentru o posibilă revenire în campionat.

Partida a fost decisă de o fază foarte frumoasă de atac, o pasă excelentă a lui Gorka Laruccea, care l-a găsit într-o poziție excelentă, de vârf, pe Alexandru Pop, care nu a ezitat și a marcat în finalul primei părți.

Cum, necum, omul de gol

Al patrulea gol în toate competițiile pentru un vârf cu o poveste interesantă. Chiar înainte de meciul cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu, atacantul dinamovist a avut nuntă în week-endul precedent, a lipsit câteva zile de la antrenamente, a revenit cu puțin timp înainte de meci, a fost titularizat și a marcat.

De altfel, jucătorul lui Dinamo a avut de tras pe final de meci pentru a rezista 90 de minute, el terminând resursele după minutul 75, dar a fost nevoit să tragă de el pentru a-și ajuta echipa să obțină calificarea.

A trecut probele

Alexandru Pop nu este un nume spectaculos, el a fost adus în primă instanță în probe, pentru a vedea dacă poate face față la acest nivel.

A fost păstrat după ce a reușit să marcheze în ultima partidă amicală cu Tunari, dar a fost adus să fie mai degrabă rezervă lui Vasile Buhăescu, numai că fostul golgheter al ligii secunde în câteva rânduri a dezamăgit și astfel, Alexandru Pop este principalul om de gol în atacul lui Dinamo.

Nu este un jucător spectaculos, nu are viteză, dar este genul de atacant pivot care ajută și în alte momente ale jocului și este mult mai util decât celelalte opțiuni pentru postul de vârf de atac.

Citește și

Gabriel Liiceanu: ”Nicolae Ciucă, un plagiator care semnează demisia unui alt plagiator”