Carp: ”Sper să câștigăm ambele meciuri”

Dinamoviștii se pregătesc pentru prima manșă a barajului cu U Cluj, sâmbătă seară, de la ora 20:30, pe terenul ”Șepcilor roșii”.

Cătălin Carp, unul dintre titularii formației, a prefațat duelul cu ardelenii.

”Dacă ne e teamă de retrogradare, de ce să mai mergem să jucăm?”

”Va fi greu și sper să câștigăm amândouă meciurile, va fi un duel între o echipă de prima ligă cu o echipă de liga a doua. Se vede la antrenamente că suntem mai cu zâmbetul pe față după ultimele rezultate, sunt conștient că vom fi pregătiți bine la ora meciului. Azi am avut vizionare, mai facem și mâine, joacă bine pe fazele fixe, joacă bine acasă, dar o să fim pregătiți. Nu contează de unde vin jucătorii, sunt meciuri de care pe care. Dacă ne e teamă de retrogradare, de ce să mai mergem să jucăm?

Am avut probleme diferite anul trecut, îmi revin încetul cu încetul, vreau să mulțumesc clubului Dinamo, mi-am revenit jucând pentru Dinamo, acum sunt în formă.

”Se mai fac ieșiri la masă”

După ultimele rezultate, atmosfera e alta, în toate echipele se fac ieșiri la masă, nu este nimic ieșit din comun.

Trebuie să jucăm la fel cum am jucat în ultima lună, să arătăm potențialul nostru. Galeriile sunt înfrățite, nu putem juca la egal, am jucat pe Cluj Arena, mi-a plăcut, cred că vor fi mulți spectatori, o să fie o atmosferă foarte plăcută.

Trebuie să ieșim cu capul sus, am jucat și în Rusia cu o echipă de liga secundă la baraj, s-a jucat până în ultimul minut, vreau să ieșim și acum învingători. Nu se pune problema ca cei de la Cluj să se dea la o parte”, a declarat Carp în cadrul conferinței de presă.

Citește și

Părintele Vasile Ioana: „O simt pe soție după cum trântește ușa în parcare”