--> -->

Carmen Tănase: ”În această politică, imaginea mi-ar fi făcută praf în două săptămâni”

Carmen Tănase, 61 de ani, este una dintre cele iubite și mai apreciate actrițe de teatru și de film de la noi.

Ploieșteanca a fost invitata emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D, și a vorbit despre cariera și viața sa personalp.

”Nu aș putea să particip la asta, că nu aș putea să fac nimic”

A venit vorba și despre politică, iar Carmen Tănase a dezvăluit că i s-a propus de multe ori să intre în politică, însă ea a refuzat categoric. Acum a spus motivul.

”Nu am ce să caut în această politică. În această politică este un joc murdar, în care dacă intră cineva care chiar dacă are gânduri bune și iubește țara asta și nu vrea să participe la nicio mârșăvie, imaginea sa e făcută praf în două săptămâni.

”De 32 de ani în jos, în toate domeniile”

Nu am muncit o viață să vină unii să îmi facă imaginea praf. Nu e vorba numai de politica de la noi. Eu sunt observator și ca orice cetățean comentez. E vorba de ce se întâmplă în politică în general pe glob.

De 32 de ani lucrurile au mers în jos, nu numai în politică, în toate domeniile. Nu aș putea să particip la asta, că nu aș putea să fac nimic. Dacă aș putea să fac ceva, poate că mi-aș asuma acest risc. Însă e o energie cheltuită aiurea și poate și eu aș fi terminată și nu are niciun sens”, a mărturisit Carmen Tănase.

Citește și

Circ în Parlament. Virgil Popescu, bruscat de George Simion: ”Ești un hoț”, ”Ești un prost”