--> -->

Carmen Iohannis, Viorica Dăncilă, Raluca Turcan și Olguța Vasilescu, au ceva în comun: fără îndemnuri la vaccinare

Câteva dintre femeile importante ale României, cu un cuvânt de spus în politica internă, au postat diverse mesaje cu ocazia sărbătorilor pascale. Fie că vorbim de oficialități actuale sau de ex-premierul Dăncilă, fie că vorbim de însăși soția președintelui Klaus Iohannis, Carmen Iohannis, doamnele au evitat să facă îndemnuri la vaccinare sau referiri la pandemie.

În contrast cu multe alte personalități de la putere care au făcut astfel de referiri. Mesajele au fost simple și au vrut să meargă la sufletul românilor. De exemplu, soția șefului statului, Carmen Iohannis, a scris: ”Cristos a înviat! Învierea Domnului să vă lumineze sufletele și să vă aducă pace!”.

Fostul premier al țării, Viorica Dăncilă, a trimis un mesaj de suflet românilor. ”În fiecare an, pentru mine, Paștele înseamnă rugăciune, smerenie, iubire și prietenie. Vă insuflu aceste stări, ca să venerăm măreția Mântuitorului nostru și să reflectăm la chinurile la care l-au supus oamenii și disprețul, cu care l-au judecat.

De Paște, cu toții ar trebui să iubim, să-i înțelegem și să-i iubim pe oameni, așa cum a făcut-o Mântuitorul. Vă doresc zile de sărbătoare luminate de bucurie. Hristos a înviat!”, a scris Viorica Dăncilă pe Facebook.

Și Anca Dragu, președintele Senatului, a mers pe aceeași linie clasică, adresată conaționalilor, apelând la conștiința cetățenilor. ”Sărbătorile Pascale au o semnificație profundă pentru noi, creștinii. Paștele înseamnă transformare, speranță, credință. Vă doresc Sărbători Pascale cu lumină în suflet!”, a reacționat Anca Dragu.

Raluca Turcan, ministrul Muncii, a postat și ea un mesaj de Paște pentru români: ”Învierea Domnului ne reamintește de sensul credinței și al dăruirii. Vă doresc ca aceste zile de sărbătoare să vă găsească sănătoși, alături de cei dragi și cu inimile curate”.

Fostul ministrul al Muncii, revenită în funcția de primar al Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, a scris: ”Învierea Domnului să vă lumineze sufletul și să vă aducă sănătate și bucurii. Vă doresc un Paște fericit, alături de cei dragi”.

Citește și

Calendarul finalului de an școlar 2020-2021, cum revin la școală elevii din fiecare clasă