Carmen Iohannis, criticată: ”Îți pui geantă de zece mii de euro și în cap o clemă de plastic”

Oana Roman a criticat ultima apariție a lui Carmen Iohannis pe care a avut-o în vizita din Abu Dhabi.

Fiica lui Petre Roman spune că prima doamnă a României nu a avut părul coafat. Președintele României Klaus Iohannis, alături de soția sa, Carmen Iohannis, a mers într-o vizită oficială în Abu Dhabi, în urmă cu câteva zile.

Și geantă de 10.000 de euro

Prima doamnă a purtat o rochie albă, simplă și diafană, iar accesoriul de rezistență a fost geanta Chanel în valoare de aproximativ 10.000 de euro.

Ovidiu Buta a comentat inițial apariția acesteia și a spus că a fost o alegere total neinspirată.

”Carmen Iohannis confundă un dineu diplomatic cu bucătăria și reușește să ne înfățișeze cea mai ciudată ținută purtată de-a lungul istoriei ei ca Primă Doamnă. Rochia merită o cu totul altă destinație, în speță o plajă. Iar clama din cap merită o baie”, a declarat stilistul, potrivit fanatik.ro.

Și Oana Roman a comentat pe rețelele de socializare apariția lui Carmen Iohannis. Fiica lui Petre Roman spune că prima doamnă a României a venit cu părul necoafat.

A analizat fiecare detaliu

”Dacă ești într-o funcție publică, protocolul și eticheta trebuie respectate fie că îți convine sau nu. Te supui regulilor. Pentru că funcția aia te obligă la chestia asta și, din păcate, știți că eu n-am făcut politică în viața mea, dar, din păcate, în România, de exemplu, soția actualului președinte, eu consider că face un afront înfiorător protocolului și etichetei în majoritatea vizitelor oficiale pe care le face.

Și mi-a sărit în ochi, mai mult decât orice, vizita la Dubai, la Abu Dhabi, unde era necoafată și avea în păr o clemă de plastic, ceea ce este total împotriva protocolului. Nu te duci la o primire oficială necoafată, când ești soția unui președinte.

Nu-ți pui un clește de plastic, când noi ni-l punem atunci când mergem să spălăm vase sau să măturăm pe jos, doar acolo îți pui moțul ăla în cap, mai ales când te duci în Emiratele Arabe, unde oamenii ăia au o eleganță și o prezență incredibilă. Tu îți pui geantă de zece mii de euro și în cap o clemă de plastic, mi s-a părut foarte urât”, a reacționat Oana Roman.

”Mama crescuse în ambasade și știa protocol și etichete la greu”

Vedeta a ținut să precizeze faptul că familia ei a făcut parte din politică, iar mama ei era mereu aranjată potrivit standerdelor.

”Bunicul meu a fost ambasador 30 de ani, tatăl meu a fost prim-ministru, președinte al Senatului, ministru de externe, mama a fost fată de ambasador și soție de prim-ministru, președinte al Senatului și al ministrului de externe.

Deși mama crescuse în ambasade și știa protocol și etichete la greu, când ea și tata ar fi trebuit să plece într-o vizită oficială, deși ea știa protocolul, tot se documenta, tot cerea informații, astfel încât să fie sigură că va respecta protocolul țării respective sau persoanei cu care se va întâlni, ca să nu se facă de râs atât ea, cât și țara pe care o reprezinta în acea vizită, lucru care în momentul acesta în România nu se întâmplă, la nivel de președinte”, a spus Oana Roman pe rețelele de socializare.

Citește și

Șeful Secției de Terapie Intensivă Nou-Născuți de la „Marie Curie”: „De pacienții fericiți nu-mi aduc aminte. Uneori, plâng de durere”