Carmen Iohannis a cerut învoire pentru a merge cu președintele României în SUA. Cine-i ține locul

Carmen Iohannis a cerut să fie învoită de la ore, marţi şi miercuri, pentru a pleca în SUA cu Klaus Iohannis, iar colegii ei de la din Colegiul Naţional “Gheorghe Lazăr” îi ţin locul, a declarat luni, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Sibiu, profesorul Constantin Dincă.

”Cursurile sunt ținute de colegii din catedră”

“Doamna profesor Carmen Iohannis, din informaţiile pe care le am de la conducerea Colegiului Naţional “Gheorghe Lazăr”, a depus cerere de învoire colegială, pentru zilele de marţi şi miercuri, pe motivul că este plecată în Statele Unite. Cursurile sunt ţinute de colegii din catedră”, a declarat reprezentantul IŞJ Sibiu, Constantin Dincă, pentru Ora de Sibiu.

Preşedintele Klaus Iohannis va conduce, în perioada 18-22 septembrie, delegaţia României la segmentul la nivel înalt al celei de-a 78-a sesiuni a Adunării Generale a Organizaţiei Naţiunilor Unite (ONU), care se va desfăşura la New York, Statele Unite ale Americii, transmite Administraţia Prezidenţială.

Cu ce au făcut deplasarea peste ocean

Potrivit Boarding Pass, Administrația Prezidentială a închiriat pentru această deplasare un avion de lux de mici dimensiuni: Bombardier Global 6000.

Costul închirierii unei asemenea aeronave, potrivit site-urilor de profil, este între 10.000 și 15.000 de dolari pe oră de zbor.

Citește și

Cum este ”protejată” mama lui Vlad Pascu în arest