--> -->

Carmen Brumă, iubita lui Mircea Badea, siluetă de invidiat la 45 de ani: ”E doar începutul”

Carmen Brumă are 45 de ani și are o siluetă de invidiat.

Iubita lui Mircea Badea a împărtășit câteva dintre secretele sale de frumusețe. Mai mult, într-un interviu acordat revistei VIVA!, vedeta a explicat de ce unii oameni care slăbesc revin rapid la greutatea inițială!

”Dieta e primul pas”

”O dietă nu-ți garantează neîngrășarea, indiferent de ce faci tu. Dieta este doar începutul unui alt stil de alimentație și de viață în general, este perioada în care tu înveți, testezi, te obișnuiești cu viitorul tău stil de viață. Așa cum orice drum de 1.000 de pași începe cu primul, așa și un stil de viață sănătos începe cu o dietă.

În concedii mănânc tot ce-mi doresc, cu aceleași limite despre care îți spuneam anterior, și nu vin de obicei cu kilograme în plus. Asta și pentru că sunt foarte scurte concediile noastre”, a declarat Carmen Brumă pentru revista VIVA!

La cine apelează

Despre rutina zilnică, Carmen Brumă a explicat la ce ”ajutoare” apelează, constant.

”Apelez la produse profesionale în mare parte și la ajutorul specialiștilor. Din punctul meu de vedere, rutină de beauty înseamnă alimentație echilibrată, hidratare, suplimente, produse cosmetice adaptate tipului de ten, tratamente cosmetice combinate cu proceduri dermato-estetice”, a mai adăugat vedeta.

Citește și

Va fi Rareș Bogdan primul jurnalist președinte al României? ”Am acest simț”