--> -->

Carla’s Dreams vrea să ”scape” de mască: ”Mă reinventez”

Carla’s Dreams a vorbit despre faptul că trupa ar putea dispărea. De asemenea, solistul a explicat cum a reușit să își păstreze identitatea secretă timp de atâția ani.

Solistul Carla’s Dreams nu dorește să mai poarte aceeași mască faimoasă și peste zece ani. Și nu, nu este vorba despre faptul că își va dezvălui identitatea, ci nu va mai urca deloc pe scenă.

”Sper să nu trebuiască să mă machiez și peste 10 ani”

Deși anunța că se va renunța la proiectul muzical încă din ianuarie, iată că acest lucru nu s-a mai întâmplat. Mai mult, membrii faimoasei trupe din Republica Moldova au decis să se reinventeze.

Pandemia i-a împiedicat să renunțe, iar acum Carla’s Dreams vrea să ajute tinerii care au voce, dar nu se pot face auziți singuri, a spus solistul în podcastul lui Mihai Bobonete.

”Sper să nu trebuiască să mă machiez şi peste zece ani. Eu voiam să mă retrag de acum, dar pandemia m-a împiedicat.

Vreau să mă reinventez. Sunt atât de mulţi oameni tineri cu potenţial care merită să fie auziţi. Prefer să ajut pe cineva”, a mai declarat solistul în cadrul podcastului.

”Libertatea costă”

”Libertatea, la fel ca expunerea, costă” explica solistul trupei Carla’s Dreams, acest fiind și motivul pentru care membrii acesteia au decis că trebuie să se deghizeze atunci când urcă pe scenă.

În acest fel, ei au putut beneficia și de viața de ”oameni normali”, fără a fi opriți pe stradă de fani sau hăituiți de paparazzi.

Trupa a colaborat cu mulți artiști, dar toți aceștia au fost nevoiți să semneze o clauză de confidențialitate, prin care sunt obligați să nu dezvăluie adevărata identitate a lui Carla’s Dreams.

Solistul trupei a declarat că datorită acestui lucru a putut să fie mai sincer, sau poate chiar mai abraziv decât ar fi în mod normal, fără faimoasa lui mască din machiaj.

”Asta mi-a permis să fiu mai adevărat, mai sincer, uneori chiar abraziv şi abrupt”, a declarat solistul.

Citește și

Tudor Chirilă îl critică pe Barna: ”Ce bine ar fi fost”