Carla’s Dreams: ”Mai ușor cu mască”

De-a lungul timpului, mulți au fost extrem de curioși să afle care este motivul real pentru care artistul Carla’s Dreams poartă mască. Acesta a recunoscut că de-a lungul timpului a criticat atitudinea multor artiști.

”Mă ajută să fiu mai deschis”

”Masca e un preţ pe care îl plătesc cu drag! E mai uşor să vorbeşti când eşti mascat, într-un fel, dar nu e o lipsă de responsabilitate. Oricum, tot poţi fi taxat. În anumite cazuri, mă ajută să fiu mai deschis… În România, lumea nu e foarte deprinsă să înţeleagă.

În anii trecuţi, am criticat atitudinea artiştilor mari din România pentru lipsa lor de asumpţie, de riscuri şi de investiţie în muzică. Înţeleg că ăsta este ritm natural pentru unii”, a mărturisit artistul, potrivit Wowbiz.

”Anonimatul ți-aduce plusuri”

În urmă cu ceva timp, Carla”s Dreams ar fi fost surprins fără mască, însă cu toate acestea, identitatea acestuia este în continuare necunoscută.

”Pentru că în anonimat, după părerea noastră, sunt mai multe plusuri decât minusuri şi, atâta timp cât libertatea bate complicaţiile dictate de această decizie, poziţia noastră o să rămână neschimbată.

Nu este simplu din cauza unui standard în permanentă schimbare a ceea ce înseamnă comerţ.

Libertatea, la fel ca expunerea, costă şi din moment ce crezi în faptul că muzica este menită să fie auzită, îţi creezi un standard intern privind câtă libertate eşti gata să pierzi în schimbul a ceea ce crezi”, a declarat artistul.

Citește și

Iubitul Elenei Udrea: ”Încalcă Constituția”