Carla’s Dreams la ora confesiunilor: ce cărți recomandă, ce muzică ascultă

Carla’s Dreams este un proiect muzical din Republica Moldova, format la începutul anului 2012. De zece ani, grupul a oferit publicului numeroase hit-uri în limba română, engleză și rusă.

Solistul trupei a fost invitatul podcast-ului ”Da Bravo”, realizat de Mihai Bobonete, actorul încercând să afle cât mai multe detalii din viața personală a frontman-ului grupului de la Chișinău.

Ciocolata împărțită pe bucățele

”Am furat gume (n.red de mestecat). Aveam niște tarabe la școală. N-am furat lucruri mari, eram amator. Eram un grup mai mare de copii, făceam și scheme, cine distrage atenția. Am și recunoscut, fără probleme. Niciodată, n-am furat de la ai mei.

Aveam și eu plăcerile copilăriei, ciocolata Snickers. O puneam în frigider, ca să se întărească, apoi cu cele trei surori, împărțeam ciocolățica în bucăți”, a rememorat cântărețul de la Carla’s Dreams.

De la Adrian Minune la ABBA

”Plăceri vinovate” în domeniul muzical? ”Nu ascult manele, dar am plăcere la cele mai vechi. La Adrian Minune. E atâta suferință acolo, ești surd dacă spui că e prostie.

Acestea când le aud nu le închid, ba dau mai tare! O piesă preferată a mea? Abba – ”The winner takes it all”. O piesă dramatică”, a povestit moldoveanul.

Dostoievski și Marcurs Aurelius

Un subiect dezbătut pe îndelete a fost legat de literatura preferată, aici Bobo și cei care au vizionat podcast-ul, ce-a adunat peste 400.000 de vizualizări, descoperind un personaj profund.

”Am citit cărți care nu erau pentru vârsta mea. Nici nu găseai, nici nu le știam, le citeam pe recomandări. Cartea mea preferată, de o introspecție grețos de sinceră, este „Însemnări din subterană” a lui Dostoievski.

Te bagă într-o stare neplăcută. Cine vrea și biografia lui, o recomand. A fost condamnat și la moarte, a stat în pușcărie câțiva ani, a fost de două ori căsătorit, avea și epilepsie… O altă carte de căpătâi pe care o recomand și fetelor, și băieților este ”Gânduri către sine însuși” de către Marcus Aurelius. Pe mine mă liniștește, mă relaxează, când am anxietate”, a mărturisit Carla’s Dreams.

”Important e să nu te iei prea în serios”

Nu în ultimul rând, artistul moldovean a oferit câteva sfaturi de viață. Nu doar colegilor din showbizz. ”Important e să nu te iei prea în serios, mai ales în meseria noastră. Asta mă ajută să fiu relaxat. În bază, suntem niște bufoni. Nu căutăm leac de cancer.

Îmi vine să râd când văd oameni pompoși în breasla mea. Noi muncim ca să trăim, nu trăim ca să muncim. Vrei bani, plătești cu sănătatea. Vrei să fii flower power, OK, dar să nu spui după aia că de ce n-ai una, alta”, a conchis Carla’s Dreams.

Citește și

Andrei Caramitru îi ia la țintă pe ”Nicu” Dan și Clotilde Armand: ”O fi prostie, rea-voință”