--> -->

Care este situația transferurilor la Dinamo. Replică pentru Adrian Petre

Dinamo joacă duminică, de la ora 13:00, pe stadionul ”Arcul de Triumf”, meciul decisiv pentru calificarea în play-off. Adversară este penultima clasată în sezonul regulat din eșalonul secund, Poli Timișoara.

În perspectiva luptei pentru promovare din play-off-ul vizat de roș-albi, bucureștenii nu pot efectua transferuri. Nu au voie, au interdicție la tranzacții, din cauza unor restanțe financiare.

O interdicție care poate fi ridicată, mai ales că acum Dinamo are un nou acționariat, un nou management. Andrei Nicolescu, președintele executiv al clubului, a spus în cadrul emisiunii ”Dinamo 7/9” de la Playsport în ce condiții ar mai putea veni un jucător.

Analiza viitorului transfer

”Ce îi rog pe fanii dinamoviști, să privească coerent această situație. Ne aflăm în situația în care am putea transfera un jucător, toată suflarea dinamovistă știe care este prima poziție, am putea transfera un jucător, dar acel jucător acum are niște condiționări.

Respectiv, este un jucător liber de contract, ceea ce înseamnă că cel mai devreme s-a antrenat în decembrie anul trecut în sistem organizat. A rămas liber de contract deoarece nu a dat randament sau nu s-a adaptat, de 3 luni jumătate se antrenează singur. Să ne gândim la ce ne trebuie un astfel de jucător. Din experiența mea, ar trebui că în cele 10 meciuri să dea 5 goluri.

Dacă o astfel de oportunitate se ivește, în urma analizei putem stabili că riscurile sunt mici, ne putem asuma aceste riscuri. Aceste riscuri înseamnă eforturi suplimentare în a debloca situația transferurilor acum.

Legat de bani, neavând contract, își dorește o provocare. Cu siguranță, un jucător de calitate poate să accepte să primească un bonus de performanță, ajunge la rezultatul dorit cu echipa, dar cel mai important este să existe, în bugetul pe care îl putem aloca. O sumă mare acordată poate aduce și alte probleme”, a transmis Andrei Nicolescu în cadrul emisiunii ”Dinamo 7/9” de la Playsport.

Petre nu e pe listă

În utlimele zile au apărut informații conform cărora Adrian Petre ar fi un posibil atacant aflat pe lista lui Dinamo (detalii aici)

Până acum, nu s-a confirmat că oficialii clubului din Ștefan cel Mare au demarat discuții cu fostul vârf al naționalei de tineret, care a jucat la FCSB și Farul Constanța.

Vârful de 25 de ani s-a despărțit luna trecută de grecii de la Levadiakos. Arădeanul a evoluat la toate selecționatele de juniori ale României.

800.000 de euro a plătit Gigi Becali danezilor de la Esbjerg, în februarie 2020, pentru Adrian Petre, însă fotbalistul a dezamăgit crunt, iar un an mai târziu era lăsat să semneze liber de contract cu UTA Arad. Becali a avut multe reacții ironice la adresa atacantului pe perioada cât i-a fost angajat.

Citește și

Dani Oțil, reacție bizară: ”M-am lovit la fotbal și am visat că am picioarele rupte”