--> -->

Care este situația reală a lui Bordușanu. Plus Eșanu

Dinamo este în tratative cu mai multe cluburi, atât din țară, cât și din străinătate, în privința unor fotbaliști care să aducă bani în conturile clubului.

Astăzi, o informație furnizată de Playsport.ro precizează că ultimii apăruți pe lista de transferuri ar fi Antonio Bordușanu și Mihai Eșanu. Primul, jucător de perspectivă, ar fi în tratative cu FC Botoșani, susține sursa citată.

Pe de altă parte, pentru goalkeeper, ar exista o înțelegere prin care poate pleca contra sumei de 100.000 de euro.

Iftime: ”N-am auzit”

Bordușanu a fost și căpitan al echipei dinamoviste, în prima repriză a amicalului cu Chiajna, pierdut de ”câini”, scor 0-1. El a fost cel mai folosit jucător U21 în stagiunea trecută, de către bucureșteni.

Totuși, conform unei declarații oferite de Valeriu Iftime, finanțatorul Botoșaniului, Bordușanu nu este pe lista de achiziții a moldovenilor! ”Sincer, chiar n-am auzit de el, nu vreau să supăr pe nimeni. O să vorbesc și pe la club, dar aud în premieră că l-am vrea, ceea ce nu e adevărat. Nu știu… Nu este pe lista noastră, aș fi știut și eu”, ne-a declarat Iftime.

17 meciuri, un gol și două pase decisive a bifat Antonio Bordușanu în stagiunea trecută.

Eșanu – 100.000 de euro

În plus, Mihai Eșanu, portarul criticat aspru de suporteri, este și el pe picior de plecare. Conform Playsport.ro, jucătorul are un acord prin care poate să părăsească pe Dinamo în schimbul a 100.000 de euro. Practic, orice echipă achită acestă sumă, își poate asigura serviciile fostului ”tricolor” under-21.

Dinamo are nevoie urgentă de bani pentru a plăti din datoriile acumulate recent. Astfel, cel mai probabil, banii obținuți din vânzările de jucători vor fi folosiți pentru a acoperi o parte din datoriile curente, în care intră și salarii restante vizavi de jucători.

Citește și

Dan Negru, proiect spectaculos cu Florin Piersic