--> -->

Care era planul B pentru INNA dacă nu reușea cu muzica

Inna poate să spună că trăiește un vis devenit realitate din toate punctele de vedere. Niciodată nu ar fi luat în calcul o astfel de evoluție, iar asta o spune chiar ea, care ar fi avut alte așteptări de la viață.

”Nu am îndrăznit să visez atât de sus”

Nu doar că este cunoscută în toată România, dar are nenumărate piese care sunt apreciate și în străinătate. De asemenea, Inna, care s-a și logodit recent cu Deliric, a avut numeroase concerte în diferite colțuri ale lumii și a bifat nenumărate colaborări cu artiști de top internaționali.

Artista a ajuns inclusiv la case de discuri precum Atlantic Records sau ROC Nation care îi aparține lui Jay-Z, însă spune că nu a reușit singură, ci cu ajutor unor oameni importanți din viața sa, care au învățat-o că orice limită poate fi depășită.

”Nu aș fi crezut vreodată că voi ajunge aici, pentru că, recunosc, nu am îndrăznit să visez atât de sus.

Ce a fost esențial pe acest drum al meu e că i-am avut mereu alături de mine pe Lucian și echipa mea de la Global Records, oameni pasionați, ambițioși, muncitori, visători și convinși că nu există limite atunci când iubești ceea ce faci”, a mărturisit artista, într-un interviu acordat pentru viva.ro.

Ce meserie și-ar fi dorit Inna să aibă dacă nu reușea în muzică

Artista a moștenit talentul muzical de la bunica și de la mama ei. A crescut cu muzică în casă și a cântat în corul bisericii. Tot părinții ei au fost cei care au înscris-o la lecții de canto, iar mai apoi artista a participat la diferite concursuri și festivaluri.

Lucrurile nu au mers însă așa cum s-ar fi așteptat. Inna spune că deși visul suprem era să fie pe scenă, acest lucru părea destul de îndepărtat. Astfel, artista a început să se gândească la ce să facă mai departe, iar unele lucruri nu aveau deloc legătură cu ceea ce face acum.

”Aproape că nu mă mai vedeam pe scenă, deși acesta era visul suprem. Atunci nu știam exact care era altă opțiune pentru mine, acum știu că mi-ar fi plăcut să fiu fotograf sau hairstilist”, a mai povestit artista, în interviul acordat pentru viva.ro.

Citește și

Când intră în vigoare noul Bacalaureat. Apare BAC-ul tehnologic