Care e situația lui Steliano Filip. Alți doi fotbaliști sunt în afara lotului

Dinamo se pregătește pentru meciul de mâine cu FCU Craiova, dar înaintea partidei Mircea Rednic va susține o conferință de presă după prânz.

Totodată, antrenorul a fost nevoit să ia decizii importante pentru formația sa.

Fotbalistul ar vrea să joace!

Mai întâi, a făcut vâlvă hotărârea de a-l lăsa pe Steliano Filip în afara lotului. Din ceea ce a transmis ”Puriul”, fostul internațional nu poate să joace două meciuri consecutive, fiind în refacere după o accidentare.

Totuși, cei de la GSP.ro au transmis că fotbalistului nu i-a picat bine decizia. Steliano Filip a evoluat 90 de minute în eșecul 1-2 cu FC Voluntari și se simte pregătit și pentru partida cu FCU Craiova. Fotbalistul de bandă ar dori să joace mâine seară! E clar că vor fi din nou divergențe, așa cum s-a întâmplat și în disputa dintre Mircea Rednic și Deian Sorescu.

Carp și Espinosa out

Dinmao n-a mai învins de pe 2 august, de la victoria cu Clinceni (3-1). Echipa are doar două victorii în acest campionat, plus cel cu Voluntari (3-2) din prima etapă. În rest, roș-albii au adunat 13 partide fără victorie, răstimp în care au reușit doar două remize!

Totodată, Dinamo mai are două probleme de lot, care se extind. Cătălin Carp și Michel Espinosa nu vor face parte din lotul cu oltenii din cauza mai vechilor accidentări. Ei nu au evoluat nici etapa trecută, cu Voluntari, nu se știe când vor putea evolua din nou pentru ”câini”.

Citește și

Patriarhul Daniel s-a vaccinat: ”Gata”. Ce a evitat să spună