--> -->

Care e situația financiară la Dinamo: ”Vor reuși”

Vlad Iacob, administratorul special de la Dinamo, s-a declarat încrezător că fanii din DDB vor strânge banii necesari pentru a plăti salariile jucătorilor pe luna în curs.

După Metaloglobus – Dinamo (1-2), Vlad Iacob a vorbit cu reporterii prezenți la stadionul din Clinceni și a oferit asigurări că situația de la club se va redresa.

Vineri, DDB, programul socios care a susținut financiar clubul în ultimii ani, a făcut un apel la masa de suporteri, în speranța de a aduna 60.000 de euro pentru plata salariilor de la club.

”Susținerea e esențială”

”Susținerea celor din DDB este în continuare esențială. Cred că jucătorii vor avea răbdare, sunt înțelegători și oricum nu există întârzieri mari, e vorba doar de câteva zile.

Jucătorii au răbdare, am încredere că fanii vor fi alături de noi, că sunt motivați și de felul în care arată echipa, de spiritul de sacrificiu arătat de jucători pe teren. Sper ca lucrurile să se rezolve cât mai curând.

Cred că fanii vor reuși să strângă banii”, a precizat Iacob.

Vlad Iacob așteaptă o decizie favorabilă din partea judecătorului sindic

Referitor la planul de reorganizare, în privința căruia se așteaptă aprobarea din partea judecătorului sindic, Iacob a spus:

”Aștept și sper ca instanța să ia decizia potrivită. Spre deosebire de celelalte instanțe, cele de insolvență au termenele destul de rapid. Chiar dacă nu va fi luată o decizie luni, probabil la următorul termen vom avea o decizie pozitivă”.

Termenul inițial pentru validarea planului fusese 24 octombrie, dar Dorin Șerdean, acționarul majoritar din acte, a depus o contestație împotriva hotărârii Adunării Generale a Creditorilor Dinamo 1948 SA din 14 octombrie 2022, în bază căreia a fost votat Planul de reorganizare, astfel că validarea nu se mai poate face la termenul de luni, 24 octombrie.

Citește și

”Liceenii” revin în bănci cu o nouă distribuție după 40 de ani! Cine sunt acum protagoniștii filmului