Care a fost ”rolul” lui Ioan Andone pe lângă șefii dinamoviști și ce ofertă colosală are Liviu Ciobotariu

Ioan Andone a fost în discuții cu cei din conducerea ”câinilor”, dar fosta glorie dinamovistă doar a fost consultată în privința unor antrenori cu care bucureștenii au stat de vorbă pentru a-l înlocui pe Ovidiu Burcă.

Inițial, nici nu i-a răspuns la telefon administratorului special, Andrei Nicolescu! Cum de altfel nici Liviu Ciobotariu nu a făcut-o.

”M-a sunat să mă întrebe de niște antrenori români”

”Am fost contactat de Andrei Nicolescu, nici nu i-am răspuns pentru că nu aveam numărul. M-a sunat Gabi Glăvan (n.red directorul sportiv) și mi-a spus că vrea Nicolescu să discute cu mine.

M-a sunat să mă întrebe de niște antrenori români și să îmi dau cu părerea. Mi-am spus părerea despre ei.

A fost Ciobi, care am înțeles că nici nu le-a răspuns la telefon, a fost Bratu, a fost Ionuț Badea și a fost Maxim, de la Hunedoara. Mi-am spus doar părerea, doar atât a fost.

Au ales un străin pe care l-au studiat din ce am înțeles. El a mai fost la echipe pe care le-a salvat, dar au trecut deja trei jocuri și din păcate lucrurile arătă la fel”, a declarat Ioan Andone, la Liga Digisport.

Ciobi spre lumea arabă, din nou

Liviu Ciobotariu a primit o ofertă de un milion de dolari pentru a prelua naționala Omanului, susține iamsport.ro. Ciobotariu a mai antrenat în zona arabă două echipe de club și o echipă națională.

Antrenorul român le-a mai pregătit pe Al Tai și Al Faisaly din Arabia Saudită, dar și naționala Libanului. Reprezentanții naționalei Omanului au două variante în acest moment: Liviu Ciobotariu și un antrenor francez.

Discuțiile cu tehnicianul român sunt avansate, salariul fiind unul uriaș, un milion de dolari pentru acesta și pentru staff-ul său.

Citește și

Bulgaria acuză România în dosarul Schengen: „O oarecare inconsecvență”