Căpitan în premieră la Dinamo, diseară

Dinamo joacă diseară, de la ora 20:30, pentru a scăpa de ”lanterna roșie”. Adversară este Chindia Târgoviște, iar antrenorul acestei formații, Emil Săndoi, are un palmares pozitiv cu roș-albii: cinci victorii și trei remize.

Așa cum a precizat la conferința de presă dinaintea duelului, Mircea Rednic a transmis că a fixat obiectivul obținerii a 5 puncte în ultimele trei etape din 2021, care se vor desfășura pe durata a 7 zile: azi, cu Chindia, joi la Mioveni, lunea viitoare cu Farul, acasă.

”Văd că sunt mai relaxați”

”Vreau să văd atitudine la meciuri. Acum, pot să spun că atmosfera chiar e foarte bună, nu vreau să fac legătura cu ce s-a întâmplat în ultima perioadă. Văd că sunt mai relaxați, mai cu zâmbetul pe buze”, a comentat ”Puriul”, care a trecut cu bine peste puciul, recunoscut și el, al unora dintre jucătorii săi!

Dinamo nu poate beneficia diseară de Gabriel Torje, suspendat din cauza cumului de cartonașe.

Răuță va purta banderola

”O să vedeți pe cine pun căpitan”, a comentat Rednic, care a scos în evidență absența bănățeanului, considerând că este un lider adevărat pentru echipă.

În rest, sunt în afara lotului Steliano Filip, Cosmin Matei, Costi Nica, Alin Dudea, Geani Crețu, Andreas Mihaiu, Robert Moldoveanu și Mihai Neicuțescu. Cu o parte dintre ei se va negocia rezilia contractelor, alții vor fi împrumutați.

Astfel, în premieră, căpitanul echipei va fi Alexandru Răuță, conform GSP.ro. Închizătorul de 29 de ani este un fotbalist apreciat pentru atitudinea lui atât la antrenamente, cât și la meciuri nu doar de către staff-ul tehnic, cât și de coechipieri.

Răuță a trecut cu brio peste problemele de la meciul cu Rapid (1-1), când a avut probleme cu respirația, din cauza unei răceli, mijlocașul defensiv revenind în primul 11 al ”câinilor”.

16 meciuri a adunat Răuță în actuala ediție, având în total 72 de partide în tricoul alb-roșu din 2019 când a semnat cu ”câinii”.

Citește și

George Simion vrea protest împotriva măsurilor Covid. Replică RO Vaccinare: ”Vă invităm”