--> -->

Când va juca Dinamo în Cupa României

Dinamo a obținut calificarea în faza grupelor din Cupa României, un sistem nou, în care fiecare formație va întâlni trei echipe din grupa de 6.

Este o revedere, practic, a ”câinilor” cu formații din prima divizie, după ce, în luna mai, jucătorii antrenați atunci de Dusan Uhrin au retrogradat din Liga 1.

Dinamo are de jucat două meciuri pe teren propriu, împotriva unor divizionare din prima ligă, este vorba despre FCU Craiova și Sepsi. Elevii lui Ovidiu Burcă încheie grupa cu un meci în deplasare, la Slobozia, cu echipa pe care a învins-o în campionat cu scorul de 1-0.

Primul meci cu oltenii lui Mititelu

S-a anunțat programul partidelor din Cupa României, primul meci va fi pe data de 18 octombrie, pe teren propriu, împotriva celor de la FCU Craiova. Meciul se va juca de la ora 21:00. Așadar după meciul de sâmbătă cu Ripensia, de la Giurgiu, Dinamo are doar două zile de recuperare pentru partida din Cupă, al cărui loc de desfășurare nu este cunoscut momentan.

Următorul meci din Cupa României va fi pe data de 9 noiembrie cu Sepsi, ora nu a fost încă anunțată.

Anul fotbalistic se încheie pentru Dinamo pe data de 7 decembrie, în deplasare la Slobozia, după ultima etapă de campionat. Rămâne de văzut atunci dacă vom avea șanse la calificare în faza următoare sau nu.

Care va fi strategia

Totodată rămâne de văzut care va fi abordarea pentru Cupa României, dacă Burcă va folosi mai mult jucătorii care au evoluat mai puțin, ori va merge pe consolidarea unui nucleu de jucători, pe care să se bazeze indiferent de competiție sau adversar.

În mod normal, așa cum a anunțat și înaintea partidei de la Târgu Jiu, cu Viitorul, Ovidiu este interesat ca Dinamo să aibă un parcurs cât mai îndelungat și mai plin de succes în această competiție.

Citește și

Clotilde Armand: ”Locuitorii din Sectorul 1 vor primi tichete anti-criză de 1.000 de lei”