Când va fi apt de joc Lucas, brazilianul adus să fie ”stâlpul” apărării dinamoviste

Dinamo a strâns doar un punct după primele patru etape la revenirea în Liga 1, după un sezon în eșalonul secund.

Dinamo a făcut opt transferuri în acest mercato

„Câinii” nu sunt mulțumiți de startul campionatului, iar mulți dintre suporteri acuză lipsa de formă sportivă a multora dintre elevii lui Ovidiu Burcă.

Tehnicianul de 43 de ani, la primul său sezon în Liga 1, a cerut timp și răbdare, apreciind că echipa sa are nevoie de omogenizare după transferurile făcute în mai multe etape.

Opt transferuri a făcut Dinamo în mercato estival: portarul Golubovic, fundașii centrali Lucas și Homawoo, fundașul dreapta Costin, mijlocașii Ilic și Politic, atacanții Abdallah și Goncalo.

Ultimele detalii oferite de Ovidiu Burcă

Dinamo avea nevoie de întăriri serioase în perspectiva sezonului de Liga 1, ultimele mutări au fost lăudate de către oamenii din club, doar că situația este departe de a oferi un optimism debordant „câinilor”. Nu se mai anunță noutăți în mercato, doar dacă va apărea ceva ieșit din comun.

Mai exact, văzut ca un posibil stoper esențial în angrenajul echipei, brazilianul Lucas, va fi apt de joc abia peste o lună! Fundașul central togolez Josue Homawoo ar putea intra de săptămâna viitoare pe foaia de joc, el sosind de trei săptămâni la echipă, iar mijlocașul central Christian Ilic are șanse de a bifa primele minute în alb-roșu cu FC Botoșani, lunea viitoare, după ce a fost rezervă neutilizată cu U Cluj.

„În privința lui Lucas avem nevoie de 3-4 săptămâni până-l băgăm în forma sportivă. Josue a început să fie OK, mai are puțin. Poate va fi în lot etapa viitoare”, a precizat Ovidiu Burcă pentru GSP.

Citește și

Victor Vlad Cornea, despre diferența de vârstă dintre el și Andreea Bălan: „Sunt mai liniștit pe teren”