Când și cu cine va debuta Bianca Andreescu la US Open. Ce a spus sportiva despre Nadia

Bianca Andreescu devine ușor, ușor, o vedetă și în România, nu doar în Canada. Sportiva care are părinți români, dar a copilărit peste Ocean, va debuta la US Open cu americanca Katie Volynets(17 ani, 407 WTA), în turul 1 al turneului de la New York. Meciul se va juca marți, 27 august, de la 19:15 pe terenul 10 al turneului.

Jucătoarea care este în acest moment pe locul 15 în clasamentul WTA la doar 19 ani, a vorbit într-o conferință de presă susținută în SUA despre Nadia Comăneci, prima gimnastă care a luat nota 10 în istoria acelui sport, la Jocurile Olimpice de la Montreal.

”Ce a obținut Nadia e cu adevărat incredibil. Provenim din România și e plăcut să vezi o altă româncă descurcându-se bine. Avem o conexiune specială. Ea e celebră in Canada, eu la fel, amândouă suntem românce. Am avut șansa să o întâlnesc. E un om minunat și o inspirație pentru mulți, inclusiv pentru mine”, a declarat Bianca Andreescu.

Pentru fanii Biancăi Andreescu am creat un grup special de facebook, Bianca Andreescu FAN CLUB în care vă puteți înscrie aici:

https://www.facebook.com/groups/560237951161698/

Citește și:

Când debutează Simona Halep la US Open. Ora de start