Când și-a propus Victor Ponta să fie președintele României

Victor Ponta a avut un discurs agresiv în ultima vreme împotriva partidului de guvernământ și în special împotriva lui Klaus Iohannis și Ludovic Orban. Liderul Pro România are planuri mari pentru anii care vin. Vrea să se revanșeze după lupta pierdută în 2014. Vrea să candideze la funcția de președinte al României în 2024!

În urmă cu șase ani era favorit în duelul cu Iohannis, însă oamenii au ieșit masiv la vot în acea zi de noiembrie și l-au ales pe contracandidatul lui. La alegerile prezidențiale de anul trecut, când Iohannis a câștigat un nou mandat după confruntarea cu Viorica Dăncilă, Ponta nu a dorit să candideze și a preferat să-l susțină pe Mircea Diaconu. În această seară, politicianul a fost chestionat de Mihai Gâdea. Ce își dorește: să redevină premier, să redevină președintele PSD sau / și președintele României? ”Îmi doresc să candidez în 2024 la funcția de președinte al României. Până atunci vreau să fiu liderul Pro România. Și vreau să fiu într-o alianță de centru-stânga, reformată, modernă și eficientă”, a spus Victor Ponta la Antena 3.

hotel iceberg balcic-->

Nu este prima dată când politicianul ia în calcul să candideze din nou la cea mai importantă funcție din stat. A spus-o și la finele anului trecut. ”Mă pregătesc de prezidențiale învățând din ceea ce am greșit în 2014, făcând lucrurile mai bine și fiind de partea bună a lucrurilor. M-am grăbit o dată, în 2014, sunt în perioada de schimbare, evaluare și interiorizare a acelei experiențe”, a explicat Ponta.

hotel pam beach olimp-->

Citește și

Victor Ciutacu se implică și la echipa sa de suflet!


magic summer waves--> magic place aqua park crangasi-->

magic summer waves magic place aqua park crangasi
No Comments Yet

Comments are closed