--> -->

Când se joacă Dinamo – CSA Steaua. Unde?

Meciul dintre Dinamo și Steaua se va juca în etapa a 6-a a Ligii 2. Partida ar urma să fie programată vineri, 9 septembrie, de la ora 21:30, după cum a anunțat clubul din Ghencea prin intermediul rețelelor de socializare.

Propunerea deținătorilor de drepturi

”Marele derby al României va avea loc vineri! Propunerea deținătorilor de drepturi pentru disputarea partidei Dinamo-Steaua este vineri, 9 septembrie”, au anunțat ”militarii”.

Trebuie menționat faptul că, așa cum au anunțat și cei de la Steaua, momentan este vorba doar despre o propunere a deținătorilor de drepturi TV.

Încă nu s-a comunicat o decizie oficială în acest sens. Cel mai probabil, acest lucru se va întâmpla în scurt timp.

Arena ”necunoscută”

Problema cea mai mare nu este însă aceasta, ci locul de disputare al meciului. Până în acest moment, clubul Dinamo, club organizator al acestei partide, nu a transmis nimic în acest sens.

Tot ce știe în acest moment este că alb-roșii au anunțat recent că nu mai vor să își joace meciurile de pe teren propriu pe stadionul din Clinceni, din cauza stării precare a gazonului.

Ce variante ar avea ”câinii”

De asemenea, nu s-a luat nicio decizie oficială în legătură cu posibilitatea ca Dinamo să înceapă să joace pe ”Arcul de Triumf”. Totuși, în acest sens, ministrul Tineretului și Sportului, Eduard Novak, a anunțat că sunt șanse mari ca acest lucru să se întâmple chiar de la începutul lunii septembrie, adică exact când se va juca meciul Dinamo – Steaua.

”Suntem în proces de a da şi lui Dinamo posibilitatea să joace pe acest teren. Îmi doresc că de la început de septembrie Dinamo să intre cu meciuri în Arcul de Triumf”, a spus acesta.

Pe de altă parte, în urmă cu aproape o lună, Vlad Iacob, administratorul special al lui Dinamo, a anunțat că va face toate demersurile necesare pentru ca acest meci să se joace pe Arena Națională. De asemenea, până în acest moment, nu s-a comunicat nimic oficial în acest sens.

O altă soluție ar mai fi reprezentată de stadionul din Chiajna, după cum a anunțat recent Ovidiu Burcă. Totuși, este vorba despre o arenă mult prea mică pentru un astfel de eveniment.

Așadar, cea mai plauzibilă variantă rămâne în continuare Arena Națională. Șe așteaptă în continuare un anunț oficial în acest sens din partea celor de la Dinamo.

Citește și

Florin Cîțu, dezvăluiri despre Iohannis: ”Vreau ca românii să vadă”