--> -->

Când își poate Dinamo îndeplini visul: ”Am primit informația”

Dinamo a vândut câteva sute de abonamente pentru noul sezon, informând suporterii că va evolua fie pe ”Arcul de Triumf”, fie pe arena din Ștefan cel Mare, până se va demola, în actuala ediție.

Momentan, la Clinceni

Dinamo speră să evolueze pe ”Arcul de Triumf” începând cu luna septembrie. Până atunci, echipa lui Burcă va disputa la Clinceni partidele de pe teren propriu cu Oțelul Galați (marți, 16 august, ora 18:00) și Unirea Dej.

Dinamoviștii sperau că vor începe actuala stagiune pe ”Arcul de Triumf”. Suprafața de joc a arenei va fi schimbată, o decizie care a dat peste cap planurile ”câinilor”.

”Eu speram să începem sezonul pe «Arcul de Triumf». Din păcate, nu putem, am înțeles că s-a schimbat gazonul. Am aflat prima dată asta prin intermediul unor canale neoficiale.

Acum, sper ca în septembrie să putem evolua pe «Arcul de Triumf». Informal, am primit informația de la Minister că în luna septembrie vom juca acolo, fără să primesc o dată exactă, depinde de lucrări”, a declarat Vlad Iacob, administratorul special al clubului, pentru Radio Dinamo 1948.

Ministrul Novak o așteaptă pe Dinamo pe „Arcul de Triumf”

Arena deschisă în 2021 nu a găzduit încă niciun meci din Liga 1 sau Liga 2 . Pe ”Arcul de Triumf” s-au jucat în special meciuri de rugby, partide ale echipei naționale de fotbal feminin, dar și un meci al României U21, în martie, scor 2-1 cu Finlanda.

”Eu cred că da (n.r. – Dinamo poate juca acolo în noul sezon), adică de ce nu? Dacă o să intre în renovare baza lor sportivă, sunt bineveniți. Avem FRF, Dinamo, FCSB și o să facem un calendar foarte frumos. Intenția noastră este ca stadionul să fie administrat și deschis sportului”, a declarat Eduard Novak.

Cu CSA Steaua pe Arena Națională?

Vlad Iacob își dorește ca meciul din etapa #6, cu CSA Steaua, să fie găzduit de cel mai mare stadion al țării, Arena Națională.

”La meciul cu CSA vom încerca să închiriem Arena Națională, mă aștept să fie un interes foarte mare pentru acea partidă”, a declarat Iacob la GSP Live.

Citește și

Rapid, superlovituri de ultima oră: doi jucători de la campioană!