Când anunță Dinamo noul atacant. Cine se poate retrage prematur!

Andrei Nicolescu, administrator special și acționar la Dinamo prin intermediul Red&White, spune că formația aflată pe penultimul loc al clasamentului va anunța transferul unui atacant la începutul săptămânii viitoare.

Dinamo s-a întărit pe mai multe poziții în acest mercato, a adus un portar, un stoper, trei mijlocași centrali și o extremă, dar nu se oprește aici.

„Câinii” caută să închidă campania de transferuri cu aducerea unui atacant, poziție unde au numai două soluții, pe Hakim Abdallah și Goncalo Gregorio.

„Sper să reluăm piste destul de importante”

„Ne dorim un atacant care să aibă impact asupra noastră, să nu aibă nevoie de timp de adaptare. Am avut două ținte pe care le știți și care erau extraordinare, de impact în echipă, dar nu am reușit, probabil au fost prea sus pentru momentul în care este echipa Dinamo acum, dar nu era anormal să fi venit. Nu am reușit, dar ne reorientăm.

Știm că suntem sub presiune pe tema asta, probabil luni-marți [preconizez că vom anunța]. Un atacant este foarte, foarte important.

Sper ca după ora 12 noaptea să reluăm niște piste destul de importante, depinde ce se întâmplă în campionatele mai importante, de unde jucători cu o cotă așteaptă oferte”, a transmis Nicolescu la Radio Dinamo 1948.

Probleme cu Gabriel Moura. Vine și un fundaș dreapta?

La nevoie, Dinamo s-ar putea orienta și către un fundaș dreapta, având în vedere accidentarea veteranului Gabriel Moura (35 de ani).

Brazilianul s-a accidentat la genunchi contra lui Rapid, ințial s-a crezut că nu este vorba despre o problemă gravă, dar medicii i-au descoperit un chist, astfel că Moura a fost operat de urgență.

Brazilianul așteaptă să efectueze teste suplimentare pentru a afla cât va sta departe de teren. În cel mai rău caz ar fi vorba despre o problemă care să-l țină pe bară luni bune, ceea ce ar fi sinonim cu retragerea din activitate!

„E vorba și de o posibilă accidentare de lungă durată a lui Gabi [Moura], în funcție de asta vom lua o decizie.

La plecări am închis. Pentru Gregorio nu am avut nicio ofertă oficială”, a mai spus Nicolescu.

Citește și

Incendiu la Porțile de Fier 1: care este situația, în prezent