Campion cu CFR, acum campion în alegeri. Vezi cine a ajuns primar

De pe terenul de fotbal la primărie este drum lung. Acest drum a fost parcurs și de Gabi Mureșan, fostul mijlocaș de fier al celor de la CFR Cluj. Mureșan a câștigat de 3 ori titlul în Liga 1 cu echipa clujeană, dar acum gândurile îi stau doar la politică.

Fostul jucător a candidat pentru postul de primar în comuna Apold, din județul Mureș. Este o comună de vreo 3000 de suflete, situată la 15 kilometri de Sighișoara. Ca pe teren, Mureșan a intrat în luptă cu un singur gând: victoria.

Numărătoarea voturilor l-a făcut tare fericit. Conform datelor oficiale trimise de Autoritatea Electorală Permanentă, Mureșan nu a avut prea mari emoții. Candidat din partea Partidului Național Liberal, el a obținut 788 de voturi din cele 1249 valabil exprimate, adică un procentaj de 63.09%. Contracandidatul său, un anume Ioan Toth, de la Partidul Social Democrat, a convins doar 417 apoldeni să-l voteze.

Astfel, Mureșan își va lua curând în primire postul de la Primăria Apoldu. Se poate pune repede pe treabă, mai ales că are și majoritate în Consiliul Locale, cu 8 consilieri PNL din 13. Ca fotbalist, Mureșan a jucat la Gaz Metan, Gloria Bistrița, CFR Cluj, Tom Tomsk și CSM Târgu Mureș. La naționala României a evoluat de 9 ori.

Citește și

Rezultate alegeri locale: cum și-au împărțit partidele primăriile de reședință

No Comments Yet

Comments are closed