--> -->

Campioana bună de plată, altfel riscă depunctarea! A pierdut de două ori

Conducătorii campioanei României, CFR Cluj, au dat greș din nou în privința contractelor, în ultima perioadă au apărut câteva litigii importante, unele pe care le-au și pierdut.

Și nu este prima oară, mai sunt jucători care au evoluat în Gruia și care-și așteaptă diverse sume de bani. Acum, oficialii celor de la CFR Cluj nu au avut câștig de cauză nici în cazul lui Andrei Radu, care a ajuns la Dinamo București.

Actualul fundaș lateral al ”câinilor” a câștigat atât în prima instanță, cât și la recurs procesul cu șefii ardelenilor, după ce nu i se achitaseră câteva restanțe salariale de pe vremea în care evolua la Cluj.

Surse din cadrul Comisiilor FRF au dezvăluit pentru ProSport că Andrei Radu a câștigat cu CFR Cluj procesul la ambele instanțe de judecată pentru sumele restante, iar fundașul trebuie să primească 33.000 de euro, calculând aici și cheltuielile de judecată.

Banii respectivi trebuie virați de șefii CFR-ului în contul jucătorului până la sfârșitul săptâmânii viitoare. În caz contrar, echipa riscă în prima fază o amendă, iar apoi chiar și depunctarea – dacă nu vor face dovada plății către jucătorul roș-albilor.

ProSport a mai aflat că ardelenii au intenționat să-i oprească lui Andrei Radu din restanțele salariale și suma de bani, 27.000 de euro, pe care ei au plătit-o catre Aris Limasol (ca și taxă de formare). Fostul internațional U 21 a jucat la Aris în perioada 2016 – 2018.

Deși au fost avertizați să nu facă acest lucru, deoarece Radu a plecat de la Aris și a ajuns la CFR după ce a rupt contractul cu echipa din Cipru prin justă cauză, totuși șefii din Gruia nu au ținut cont. Acum, s-au ”trezit” și cu banii dați către cei de la Limasol, dar și cu procesul pierdut definitiv, la comisiile FRF, cu Andrei Radu, susține sursa citată.

Citește și

ROMÂNI SPECIALI Vlad Dulcescu, vicecampion balcanic