”Câinii” sunt răi înaintea derby-ului: ”Normal că noi suntem mai buni”

Dinamoviștii au fost astăzi să vândă bilete fanilor pentru derby-ul de duminică de pe Național Arena. Conform oficialilor din Ștefan cel Mare, doar roș-albii au vândut 15.000 de bilete propriilor suporteri. Iar roș-albaștrii au comercializat și ei peste 2.500 de tichete. Se anunță un meci încins, tocmai de aceea dispozitivul de jandarmi va înregimenta 1.200 de oameni.

Jucătorii dinamoviști sunt foarte optimiști înaintea partidei. ”Deocamdată încă nu au apărut emoţiile, cu siguranţă vor apărea înainte cu o zi, două înainte de meci şi vom fi emoţionaţi. Dar va fi o emoţie pozitivă, pentru că aşa e tot timpul înainte de un derby. Este un lucru minunat că oamenii iubesc clubul şi echipa indiferent de poziţia în clasament. Şi asta contează foarte mult şi ne dă mult mai multă încredere şi nouă. Sperăm să mai salvăm ce este posibil din el”, a comentat Ricardo Grigore, care a plătit 60 de lei unui suporter să ia bilete într-o zonă mai bună.

Și Robert Moldoveanu a adăugat: ”La astfel de meciuri nu trebuie să te mai motiveze nimeni. Fanii care te împing de la spate, singur te motivezi. Eu zic că o să fie stadionul plin. Până acum, am înţeles că s-au vândut 15.000 de bilete şi îi aşteptăm în număr cât mai mare să vină duminică. Ar fi frumos să aibă şi cei de la FCSB o galerie, să fie ca pe vremuri, dar acum vom vedea ce va fi.

Cred că noi suntem echipa mai puternică, doar nu zic că Steaua! Mă bazez pe jocul nostru de echipă.Văd un viitor bun pentru Dinamo şi trebuie să muncim pentru asta. Dacă o să facem greşelile pe care le-am făcut până acum, o să fim tot în play-out. Acum pentru noi, Cupa României este un obiectiv şi sperăm să ajungem cât mai departe şi să o câştigăm”.

Citește și:

Ar fi marea surpriză a derby-ului! Ce plan are Dusan Uhrin

No Comments Yet

Comments are closed