”Câinii” sunt celebri și la Paris! Ce s-a auzit despre echipa din Ștefan cel Mare

Ultimul loc din clasament ocupat de Dinamo București a devenit subiect de discuție și în vestiarele marilor echipe ale lumii! Clubul care deține 34 de trofee interne și care a avut o istorie europeană în competițiile internaționale este într-o situație critică.

Hermanstadt a reuşit o achiziţie de top, un fotbalist care a jucat alături de Neymar şi Kylian Mbappe. Este vorba de francezul Kevin Rimane, care a bifat trei prezenţe oficiale în tricoul lui PSG în campionat şi care a fost pe teren pe durata întregului joc din Supercupa Franţei, partidă în care s-au mai aflat pe teren Marco Verratti, Gigi Buffon sau Angel di Maria.

hotel iceberg balcic-->

“Am urmărit câteva jocuri în România, sunt echipa mari şi aici, Cluj, Dinamo Bucureşti. Înainte era o echipă bună, dar acum nu mai e aşa bună. Pentru mine, este o nouă provocare, o ţară nouă, iar mie îmi plac provocările, pentru asta sunt aici. Am fost coleg cu jucători mari la Paris, iar aici mă refer la Neymar, la Tiago Silva, la Di Maria. Acum, am alţi colegi. Pentru mine e acelaşi lucru. Fotbalul este la fel. Nu este acelaşi nivel, dar când ai mingea la picior pe teren, este acelaşi lucru pentru mine”, a explicat Rimane.

hotel pam beach olimp-->

Citește și:

Ce șanse-i dă site-ul WTA Simonei Halep la US Open


magic summer waves--> magic place aqua park crangasi-->

magic summer waves magic place aqua park crangasi
No Comments Yet

Comments are closed