”Câinii” se vor duela cu Falcao!

Mario Nicolae, directorul sportiv al lui Dinamo, a anunțat că alb-roșiii vor disputa un meci amical de 5 stele, plus un cantonament în Turcia, la Bolu. Partida de verificare se va juca în compania celor de la Galatasaray, care au un lot evaluat la aproape 100 de milioane de euro pe transfermarkt.

Printre vedete sunt Falcao, Arda Turan, Ryan Babbel, Muslera, Marcao, Gedson Fernandes și Luynduma.

Dinamoviștii continuă tradiția amicalelor de lux. După ce au înfruntat Dinamo Kiev în martie, scor 0-3, ”câinii roșii” vor da piept cu Galatasaray, vicecampioana Turciei, într-un alt duel de gală, care va avea loc în Istanbul.

”Se întâmplă și la noi lucruri pozitive. La Dinamo s-a pus puțin accent pe infrastructură, pe baza de la Săftica. Încercăm să aducem baza la un nivel european. Pe 27 iunie, la ora 18:00, vom juca un meci amical cu Galatasaray, la baza lor de la Florya. Tocmai am perfectat un cantonament în zona montană din Bolu.

Și cei de la Galatasaray se reunesc luni, vor începe preliminariile pentru cupele europene. Au acceptat propunerea mea. Ne-am bucurat foarte mult. Am vrut să îl facem și în martie, dar nu s-a putut. Noi încercăm!”, a spus Mario Nicolae la emisiunea ”Fotbal Club”, de pe DigiSport.

Citește și

Nemulțumirea lui Sorescu: ”Mă simt prost față de colegi. Clubul se îndreaptă în partea opusă”