--> -->

”Câinii” s-au baricadat în vestiar. Când au ajuns în Capitală

Universitatea Cluj a învins-o pe Dinamo, scor 2-0, în manșa tur a barajului pentru menținerea/promovarea în Liga 1.

Golurile ardelenilor au fost reușite de Remacle și Boiciuc. Returul va fi pe 29 mai, pe stadionul din șoseaua Ștefan cel Mare;

7 ore pe drum

Delegația lui Dinamo a ajuns în această dimineață la Săftica, la ora 8:00, după un drum de 7 ore, conform GSP. Autocarul a fost însoțit de jandarmi și niciun incident nu a fost raportat pe durata drumului.

”Câinii” au liber astăzi, iar de mâine Dusan Uhrin va pregăti returul cu ”Șepcile roșii”.

Jucătorii au părăsit cu priviri pierdute Cluj Arena, în jurul orei 1:00. Ei s-au baricadat în vestiarul de la stadion, vreme de două ceasuri, de teama furiei suporterilor. Fanii i-au apostrofat în diverse moduri și i-au chemat, în zadar, să vină să discute față în față.

Doar trei jucători au avut curajul să vină să dialogheze cu jucătorii, dar abia la final, când mai rămăseseră doar câțiva, destul de calmi, față de restul, care se plictisiseră de atâta așteptat.

Prime record

Steliano Filip și Eșanu l-au urmat pe Torje. După o scurtă discuție cu suporterii, dinamoviștii au urcat în autocar. Un echipaj de jandarmi de la Cluj i-a însoțit pe cei de la Dinamo până în Capitală!

Suporterii i-au amenințat pe jucători că nu vor accepta o retrogradare a echipei, mai ales după toate eforturile financiare, nepermițând ca elevii lui Uhrin să-și bată joc de istoria clubului.

Dinamoviștii au promisă o primă totală de 75.000 de euro, la care au contribuit mai mulți oameni de afaceri, plus DDB, care a alocat o treime din sumă. Cei de la U Cluj evoluează pe o primă record de 250.000 de euro, 150.000 de euro din partea clubului, 100.000 de euro primiți de la un om de afaceri local.

Citește și

Tudor Chirilă îl critică pe Barna: ”Ce bine ar fi fost”