--> -->

”Câinii”, interes fantastic pentru meciul cu Oțelul

Astăzi, au fost puse în vânzare biletele pentru meciul cu Oțelul Galați de vineri seară, de pe stadionul ”Arcul de Triumf”, care reprezintă un duel important pentru Dinamo în tentativa de a ajunge direct în Liga 1.

Meciul se anunță unul cu o atmosferă fantastică, demnă de meci decisiv pentru promovare.

Sold out în PCH

Conform RadioDinamo, în doar câteva ore de la punerea în vânzare a biletelor, tichetele de acces în PCH au fost epuizate și în momentul de față este ”sold out” în PCH.

Posibil ca în următoarele ore să mai fie eliberate din biletele din peluză, însă peluza va fi 100% plină la duelul cu Oțelul, care va fi susținută și ea de o galerie importantă.

Biletele de la tribuna 2 se vând și ele într-un ritm excelent, foarte probabil că mâine, marți, în zonă centrală să fie epuizate biletele puse la vânzare. La tribuna 1 sunt destul de multe bilete rămase nevândute, dar, dacă se păstrează linia ultimelor partide, există posibilitatea de a fi sold out pe întregul stadion.

Prețurile biletelor la acest meci

Vip: 120-140 ron
Tribuna 1 : 60-70 ron
Tribuna 2: 40-50 ron
Peluze : 25 ron
Biletele se pot achiziționa online și pot fi folosite atât digital (de pe telefon sau tabletă), cât și fizic (printate) la punctele de acces de la stadion.
De asemenea se pot achiziționa și fizic de la casieria de la stadionul Arcul de Triumf, de la ora 14:00 – 21:15.

Abonații își vor respecta locurile conform abonamentelor emise la începutul sezonului, excepție făcând abonații din Peluza Sud, care vor primii invitații în sectorul O de la Tribuna 2.

Citește și

Câți bani a făcut până acum Liviu Dragnea din emisiunea culinară de pe Youtube: ”Ușoare, gustoase, sănătoase”