”Câinii”, iar în alertă! Așteaptă răspuns clar dacă joacă meciul

Arbitrul Iulian Călin care a oficiat la centru meciul dintre Academica Clinceni și Sepsi ar fi fost testat pozitiv, anunță sursele sport.ro și PRO TV! Conform surselor menționate s-ar fi pregătit cu Robert Avram, arbitrul depistat pozitiv în urmă cu câteva zile.

Arbitrul Iulian Călin împreună cu asistenții Mircea Grigoriu și Andrei Constantinescu au fost băgați în izolare. Mircea Grigoriu urma să fie asistent pentru Marius Avram diseară la FCSB – FC Botoșani. Academica Clinceni urmează să joace mâine după-amiază cu Dinamo un meci foarte important în special pentru ”câini”. LPF va trebui să decidă acum, după primirea unui eventual raport medical, dacă se impune amânarea acestei confruntări. Oricum, roș-albii stau iar în alertă vizavi de un caz de coronavirus, chiar dacă nu s-a întâmplat la ei la club. Se va lua legătura cu cei de la Clinceni pentru a vedea care este situația și în lotul ilfovenilor, care este situația la zi a testelor COVID-19.

hotel iceberg balcic-->

Ultima dată, miercurea trecută, când s-a dat ”verde” în ultimul moment ca meciul Viitorul – Dinamo să se dispute, întrucât jucătorii lui Gică Hagi jucaseră un amical săptămâna trecută cu Petrolul Ploiești, unde 5 jucători și un magazioner au fost depistați pozitiv cu noul virus.

hotel pam beach olimp-->

Citește și

OFICIAL Reacția și explicațiile MAE după ce Marea Britania a menținut România pe lista țărilor cu restricții


magic summer waves--> magic place aqua park crangasi-->

magic summer waves magic place aqua park crangasi
No Comments Yet

Comments are closed