--> -->

”Câinii” au refăcut un fotbalist pentru mâine, dar au destule probleme de lot

Dinamoviștii au meci mâine seară, cu FCArgeș, care este surpriza plăcută a anului 2021 în Liga 1. În schimb, roș-albii sunt pe antepenultimul loc în clasament în acest moment.

Staff-ul medical au reușit să rezolve doar o singură problemă în lotul lui Ionel Gane. Steliano Filip este în lot după o lovitură la gleznă. În schimb, Răuță a părăsit accidentat meciul cu FC Voluntari (1-1), contractură musculară, nu va juca mâine seară, de la ora 20:30, contra piteștenilor unde evoluează ex-dinamoviștii Palic și Maric.

Totodată, Janusz Gol încă nu s-a întors din Polonia, unde se tratează după pubalgie, iar Nemec și Blejdea de-abia au început antrenamentele normale. Mai este și situația lui Magaye, suspendat din cauză că a fost depistat dopat cu cocaină.

Mai există și Nepomuceno, care a fost pus de dinamoviști să slăbească, el este în lotul lărgit pentru meci, de văzut dacă va fi păstrat și pe listă.

În ceea ce-l privește pe Andrei Blejdea, atacantul în vârstă de 24 de ani transferat în iarnă la Dinamo, a avut un ghinion teribil și s-a accidentat la scurt timp după ce a ajuns în Capitală. A strâns doar două prezențe, a suferit o intervenția chirurgicală, s-a tratat și la Istanbul.

”Pentru că am primit multe mesaje legate de starea mea de sănătate, vreau să vă mulțumesc pentru interes și grijă! De săptămâna aceasta am reînceput antrenamentele treptat! A fost și este o perioada extrem de grea în care o hernie de disc și o inflamație a unui tendon nu îmi dau pace, însă va trebui să trec peste dureri cum am făcut-o de fiecare dată!

Mâine seară nu voi juca și e o durere imensă, «prietenii știu de ce»! Sper ca în curând să revin în echipa lui Dinamo și tot ce a fost urât să se termine! Mulțumesc din suflet tuturor!”, a scris Andrei Blejdea, pe Facebook.

Citește și

Eșanu la Euro 2021: ”Ei au un aport important”