”Câinii” au dorit un vicecampion mondial: unde s-au împotmolit discuțiile!

Dinamo București i-a făcut o ofertă lui Filip Bradaric, în încercarea de a da una dintre cele mai importante lovituri din ultimii ani în România pe piața transferurilor!

În vârstă de 31 de ani, mijlocașul defensiv este legitimat în prezent la Zrinjski Mostar, grupare din Bosnia Herțegovina, iar anterior a mai bifat de-a lungul carierei sale echipe precum Hajduk Split, formația din orașul său natal, cea care l-a lansat de altfel în fotbalul mare, Rijeka, Cagliari, Celta Vigo, Al-Ain sau Al-Ahli, ultimele două din Arabia Saudită.

A fost în lotul ce-a impresionat la Mondialul din 2018

Internațional croat, cu 6 selecții adunate până în prezent, Filip Bradaric a făcut parte din lotul care în 2018 a ajuns până în finala Cupei Mondiale din Rusia, care a fost pierdută în fața Franței cu scorul de 4-2.

La acel turneu final, mijlocașul defensiv a fost folosit într-un singur meci, fiind introdus pe teren în locul lui Luka Modric, în minutul 65 al unui meci disputat de Croația în compania Islandei în faza grupelor, câștigat de echipa lui cu scorul de 2-1.

Kopic a vrut un conațional, discuțiile s-au pierdut la bani

Principalele argumente ale „câinilor” pentru aducerea experimentatului fotbalist croat au fost reprezentate de faptul că antrenorul lui Dinamo este un alt croat, Zeljko Kopic.

Bradaric nu se află în prezent chiar în cel mai bun moment al carierei sale, ajungând în august 2023 la Mostar, după ce anterior a fost liber de contract timp de aproape un an, din septembrie 2022, de când s-a despărțit de saudiții de la Al-Ahli.

Doar că, potrivit fanatik.ro, mijlocașul defensiv ar fi dorit un contract pe termen mai lung, iar salariul în primul an ar fi plecat de la 150.000 de euro.

În ciuda declarațiilor optimiste când vorbesc în public, este greu de crezut că oficialii clubului din „Ștefan cel Mare” ar fi putut să îi satisfacă această pretenție, în contextul bine-cunoscut în care „câinii” se confruntă, deja de destul de mult timp, cu probleme financiare mari.

Citește și

Marele anunț al Bulgariei: când va intra în Schengen pe plan terestru