--> -->

”Câinii”, afacere cu rivalii de la FCSB: 50.000 de euro

Dinamo este în situația dramatică de a vinde orice poate ca să supraviețuiască. Datoriile sunt uriașe, Ioan Andone a vorbit de datorii de peste 7 milioane de euro. Jucătorii sunt neplătiți de luni bune la prima echipă, cei de la juniori sunt aproape să bifeze jumătate de an de restanțe. Plus Dusan Uhrin, antrenorii de la Academie, angajații clubului, niciunul nefiind cu banii la zi, ba, din contră, lefuri multe neprimite.

Conform surselor GSP.RO, una dintre tinerele speranțe ale „câinilor” a fost vândută de roș-albi marilor rivali de la FCSB. Iar Academia lui Gigi Becali mai poftește la câteva talente ale dinamoviștilor, dorind să profite de criza financiară a clubului din Ștefan cel Mare și de dorința unora dintre copii de a pleca oriunde ca să aibă condiții de performanță și să mai fie și plătiți la zi.

Mario Lăcătuș, născut în 2004, mijlocaș central, component al formației U17 a dinamoviștilor, a ajuns în curtea rivalilor pentru 50.000 de euro. Este recomandat de către cei ce-l cunosc ca „tipul de mijlocaș total, face ambele faze, și de atac, și de apărare, foarte bun la construcție”. „Este un tânăr talentat, altfel nu se agita FCSB să-l ia cât mai repede și să dea și niște bani.

Păi, Sergiu Hanca era cel mai bun de la prima echipă a lui Dinamo în ianuarie 2019 și a plecat pe 60.000 de euro, sumă de transfer, la KS Cracovia. O să auziți de acest nou nume Lăcătuș, cum de altfel s-ar putea ca mai mulți tineri de viitor de la Dinamo să ajungă la FCSB”, au povestit apropiații clubului „câinilor”.

Citește și

Anunță un viitor sumbru: ”Copiii vor fugi de Dinamo. Ce vrea clubul acesta?”