Gest fantastic, de ”câine roșu”! Cum a pregătit Paul Anton meciul cu U Craiova

Paul Anton este așteptat să revină diseară în tricoul ”câinilor”, nu era pregătit fizic să joace la derby-ul cu FCSB de acum două săptămâni. Mijlocașul de 29 de ani urmează să facă pereche cu Janusz Gol în fața apărării, mai ales că Alex Răuță (suspendat) și Vlad Achim (accidentat) nici nu intră în calcule.

Un gest deosebit, azi, al căpitanului roș-albilor. Prin care și-a dovedit încă o dată atașamentul față de suporteri, el însuși fiind membru DDB. Iată mesajul lansat de fanii-acționari ai lui Dinamo, prin care au dezvăluit ceea ce a făcut Paul Anton în ziua meciului.

”ASTA ÎNSEAMNĂ CÂINE!

Asta e diferența între SUPORTER și SIMPATIZANT! Un suporter SUSȚINE echipa cu toată ființa lui. În ziua când echipa intră pe teren, suporterul intră în febra meciului. Simte că dacă poate face ceva pentru echipă, o va face fără ezitare.
Paul Anton a cumpărat 100 de bilete. Tu trebuie să cumperi 2 bilete sau câte dorești. Important este să te implici. Un bilet costă 5 lei.
Fiecare bilet înseamnă o cărămidă, o placă de gresie sau o mână de var la amenajarea cabinetului de kinetoterapie pentru juniorii lui Dinamo!”

ASTA ÎNSEAMNĂ CÂINE!Asta e diferența între SUPORTER și SIMPATIZANT! Un suporter SUSȚINE echipa cu toată ființa lui. În…

Publicată de Peluza Catalin Hildan-Dinamo pe Duminică, 18 octombrie 2020

Citește și

Mesajul tare al lui Abdoulaye Ba înainte de debutul la Dinamo!

No Comments Yet

Comments are closed