Cadouri speciale pentru colecția lui Mihai Eșanu

Mihai Eșanu, 22 de ani, a devenit un fotbalist indispensabil pentru dinamoviști, după cele 23 de meciuri bifate în ediția precedentă pentru echipa din Ștefan cel Mare. Tânărul portar a avut evoluții apreciate între buturile ”câinilor”, jucătorul crescut în academia roș-albă beneficiind de plecările lui Tomas Mejias și Rene Roman.

Mihai a primit două cadouri în ultimele zile de la colegul său de generație, Radu Drăgușin, fotbalistul lui Juventus Torino. Două tricouri cu semnăturile a doi titani ai fotbalului internațional, Gianluigi Buffon, transferat în această vară de la piemontezi la Parma, și Cristiano Ronaldo, superstarul lusitan, unul dintre idolii dinamovistului. Eșanu a prezentat cu mândrie tricourile pe Instastory.

Dinamovistul este un adevărat colecționar. Din Turcia a venit cu un alt tricou prețios, cel al Arda Turan, actualul fotbalist al lui Galatasaray, împotriva căruia a jucat în baza de la Florya, în amicalul cu formația lui Fatih Terim. Arda Turan a evoluat, între altele, la două superputeri ale Spaniei, Atletico Madrid și Barcelona.

Citește și

Prietenia Nadiei Comăneci cu Julio Iglesias: ”Toate sunt foarte frumoase”