--> -->

Cadoul otrăvit! Cum s-a răzbunat Florin Muntean după ce soția l-a înșelat cu Marica

Înregistrarea video cu Ciprian Marica prins într-o cameră de hotel cu Ana Muntean de către soțul înșelat, Florin Muntean, va rămâne o perioadă de timp în memoria celor care au urmărit filmulețul. Cazul a fost despicat pe toate părțile, mai ales că soțul a filmat scena în detalii, având un dialog cu ”actorii” peliculei.

Episodul amoros a fost făcut vara trecută, în 2019, dar a apărut abia acum în public, prin intermediul Ziarului de Cluj, care a oferit înregistrarea. Se știa despre Ciprian Marica detaliul că a fost ”crai” din tinerețe, dar se pare că nici Ana Muntean nu era o novice. Fiecare dintre aceștia doi are o relație stabilă, fiecare cu câte doi copii. Mai mult, culmea amantlâcului, Ciprian și iubita sa oficiala, Ioana, se cunosc foarte bine cu Florin și Ana Muntean. Chiar au apartamente unii lângă ceilalți în Mamaia! Conform fanatik.ro, Ana Muntean a mai călcat strâmb după escapada filmată cu fostul fotbalist.

În cadrul emisiunii ”Neatza cu Răzvan și Dani”, Ana mărturisea că soțul i-a cumpărat un nou telefon și îi și mulțumea, în direct. Bun! Doar că soțul i-a făcut back up pe contul ei, sincronizându-l cu al lui, astfel ar fi reușit să afle fiecare mișcare pe care o făcea Ana. Și se pare că aceasta iar a avut intenții să fie infidelă. Iar drept pedeapsă soțul înșelat s-a răzbunat abia acum!

Citește și:

La ce amendă riști, uiți și de mare, și de tot! 1 Mai periculos. Număr record de penalități în România