--> -->

Cadou pentru Uhrin: azi, mutare importantă!

Dinamo așteaptă să materializeze despărțirea de Flavius Stoican, el urmând a se întâlni după prânz cu Iuliu Mureșan, administratorul special stabilind totodată și detaliile noului contract al lui Dusan Uhrin.

Totodată, astăzi, roș-albii așteaptă să mai primească întăriri. Un vârf pe care îl așteaptă deja de trei săptămâni. Ar fi primul transfer din ”era Uhrin”, a treia la gruparea din Ștefan cel Mare.

Atacantul Cristian Irobiso (28 de ani) ar putea fi declarat azi liber de contract și ar putea ajunge la Dinamo, urmând a fi primul transfer din era Dusan Uhrin jr, antrenor care va veni în locul lui Flavius Stoican.

Atacantul lui Gaz Metan are deja un acord verbal cu formația din Ștefan Cel Mare și azi ar putea fi declarat liber de contract de Camera Națională de Soluționare a Litigiilor din cadrul FRF, din cauza datoriilor.

Amânări multiple

Cazul vârfului nigeriano-portughez a fost judecat și pe 2 martie, când CNSL a amânat verdictul pentru azi. Irobiso așteaptă să fie desemnat liber de contract pentru a semna cu Dinamo. Cotat la 250.000 de euro, atacantul a jucat 23 de meciuri în acest sezon și are 2 goluri și 3 pase de gol în tricoul medieșenilor.

Irobiso a evoluat de-a lungul carierei pentru Paços de Ferreira, União da Madeira, Senica, Vysočina Jihlava, Farense, Cova da Piedade, Farensa, Varzim și Gaz Metan Mediaș.

Trei jucători a semnat Dinamo dintre cei plecați recent de la Gaz Metan: Vlad Morar, Răzvan Grădinaru și De Moura

Gaz Metan a pierdut 14 puncte la comisii

Pentru neplata foștilor jucători, Gaz Metan a primit la începutul lunii o depunctare, de 4 puncte. În total, medieșenilor le-au fost luate 14 puncte la comisii și sunt condamnați la retrogradare!

Gaz Metan a fost sancționată azi pentru datoriile către foștii jucători Alexandru Munteanu, Sergiu Popovici și Ronaldo Deaconu. Formația din Mediaș e ultima în play-out, cu 5 puncte, cu 2 mai puțin decât Academica Clinceni și cu 4 în urma lui Dinamo.

Citește și

MM Stoica pro-Stelu: ”Și la Real e așa”