--> -->

Uhrin, cadou pentru ”câini”, de azi gata!

Dinamo a învins în ultima etapă, scor 5-1 pe Academica Clinceni, va pregăti începând de luni etapa de vineri de la Botoșani, o formație ce se luptă pentru barajul Conference League. O echipă care a luat 6 puncte în sezonul regulat în duelurile cu ”câinii”.

Dusan Uhrin i-a lăsat liberi pe jucători de 1 mai, le-a dat liber, să se relaxeze, înaintea penultimei etape. A fost bonusul pe care cehul l-a acordat echipei pentru succesul de sâmbătă.

Și antrenorul avea nevoie de o zi de relaxare, fiind presiune uriașă și asupra lui, mai ales că trebuie să salveze Dinamo a doua oară de la retrogradare.

Ce a spus după meci

Jucătorii au un program zilnic de câte un antrenament, începând de luni și până joi, când se pleacă spre nordul Moldovei.

”A fost o victorie frumoasă, dar prima repriză a fost grea, am avut oportunități și nu am reușit să marcăm. Ne-am complicat în fața porții și le-am spus jucătorilor să joace simple. Au început să joace mai bine și am marcat aceste goluri.

Au jucat în inferioritate numerică totuși. La pauză le-am spus să joace mai simplu și să pasăm mai mult în față, asta le-am transmis, nimic altceva”, a spus Uhrin în cadrul conferinței de presă de la finalul partidei.

”Relația e normală”

Antrenorul dinamovist a dezmințit informația apărută deunăzi în media conform căreia ar fi dorit să plece de la Dinamo înainte de meciul cu Clinceni.

”Relația cu clubul, cu conducerea, e normală, nu e adevărat că vreau să plec, nu am vorbit cu nimeni despre așa ceva, relația este normală dintre mine și președinte. Nu am luat bilet de avion să plec, nu am bani de bilete de avion”, a glumit Dusan Uhrin.

”Sunt bucuros că avem și noi liber mâine, 5-1 este un rezultat bun, am încercat să dau minute tuturor, nu se știe ce se întâmplă la baraj, pot apărea probleme fizice, am încercat să îi trimit pe toți în teren.

Este bine să câștigi, să ai acest obicei de a câștiga, împotriva celor de la Craiova am jucat bine și am pierdut în ultima secundă”, a spus Uhrin în cadrul conferinței de presă de după meci.

Citește și

Părintele Vasile Ioana: ”Dumnezeu nu e băiatul de la Glovo, nu te rogi ca să ceri”