--> -->

”Cadou” de la Gigi Becali pentru George Simion: cântărește două tone

Gigi Becali i-a făcut lui George Simion un cadou special pentru nunta care va avea loc la finalul acestei luni.

Liderul partidului AUR a dezvăluit că va primi nu mai puțin de 2.000 kg de brânză de la patronul de la FCSB, pentru fericitul eveniment.

15.000 de invitați, spune mirele

George Simion i-a invitat public pe toți românii la nunta sa, care se va desfășura în localitatea Măciuca din județul Vâlcea.

Tot ce trebuie să facă cei care doresc să participe este să se înscrie și să își confirme prezența pe un grup de WhatsApp înființat de președintele Alianței pentru Unirea Românilor. Simion, fost ultras naționalist, a spus recent că se așteaptă la circa 15.000 de invitați.

Grandoarea acestui eveniment este dată și de faptul că Simion va avea nu mai puțin de 42 de perechi de nași. El a spus că fiecare județ, probabil cu Bucureștiul inclus, va fi reprezentat în acest mod la nunta sa. Iar acum, pentru ca tabloul să fie complet, și Gigi Becali s-a implicat activ în acest eveniment, după cum a anunțat chiar Simion.

”Tocmai am plecat de la domnul Gigi Becali care o să ne ajute cu 2.000 kg de brânză, o să avem şi mămăliguţă cu brânză. Cât despre naşi, am câte o pereche din fiecare judeţ. Sunt foarte mulţi artişti care vor cânta, va fi Phoenix, va fi Sava Negrean Budaşcu, va fi Sofia Vicoveanca, Nicolae Voiculeţ, am şi nişte lăutari din Bucureşti, taraful lui Viorel Pană”, a spus George Simion, în cadrul unei intervenții telefonice la o emisiune moderată de Ionuț Cristache.

”Ca o petrecere câmpenească”

Mai multe detalii despre acest eveniment a dat recent George Orbean, consilierul de imagine al lui George Simion:

”Totul este dispus în interiorul unui perimetru, un câmp din vecinătatea unui resort. Evenimentele acolo vor avea loc, lângă scenă și o zonă de servire a produselor alimentare. Nu își va cumpăra nimeni nimic, toți oamenii care vin primesc mâncare și băutură din partea organizatorilor.

Nu sunt foarte mari cheltuielile, sau nu așa mari pe cât par, nu va fi un meniu extraordinar de complex. Vor fi grătare, va fi bere la pahar, vin… Totul e gândit ca o petrecere câmpenească.

Au fost foarte mulți oameni și foarte multe companii care au vrut să ofere produse alimentare pentru eveniment, iar din punctul ăsta de vedere lucrurile s-au optimizat foarte bine. Mai sunt și donații ale prietenilor apropiați, ale nașilor, sunt 42 de nași totuși la nuntă”.

Citește și

Alexandru Rafila după apelul privind pastilele de iod: ”Nu există astfel de informații”