Wave Resort

Cad unul câte unul. Situație critică pentru Cosmin Contra

Cosmin Contra încă este antrenorul pricipal al echipei, probabil, va fi pe banca lui Dinamo și vineri seară, cu Voluntari. ”Câinii” au înregistrat o victorie, două remize și 6 eșecuri cu ”Guriță”, fiind pe penultimul loc în clasament.

Tehnicianul de 44 de ani s-a prezentat și astăzi la serviciu, la Săftica, ocupându-se de pregătirea echipei, chiar dacă a afirmat public că vrea să se despartă de Dinamo. Doar că nu are cu cine trata, Pablo Cortacero nu-și mai vede capul de treabă, în încercarea de a face rost de bani. Sau de noi lozinci prin care să-i aburească pe dinamoviști! Întrucât nici acum nu au intrat banii promiși vineri, 400.000 de euro, iar președintele Dorin Șerdean a transmis că vor intra, zilele acestea.

În schimb, mai nou, Contra se confruntă și cu probleme medicale. Mai mulți jucători au acuzat diverse dureri. Mai grav e că sunt fotbaliști de primul 11, de pe axul central al echipei. Ante Puljic are probleme la genunchi, Abdoulaye Ba la adductori, iar Paul Anton a ieșit accidentat în minutul 81, după ce a recepționat o lovitură de la un adversar. Senegalezul are șanse minime să joace, se speră cumva recuperarea celorlalți. Și Moldoveanu s-a reaccidentat, după ce de-abia își revenise. Aceasta în timp ce alți jucători se plâng în țările de situația de la Dinamo (detalii aici).

Citește și

Un alt dinamovist s-a plâns în străinătate: ”Vrea să apeleze la FIFA și să devină liber”