Uhrin cu Irobiso stoper. Patru s-au rupt!

Dinamo a obținut un punct astăzi cu Sepsi, scor 0-0, unul de moral, în condițiile în care este greu să mai depășească alte două echipe pentru a evita și locurile de baraj.

Jucătorii sunt în continuare, sau pozează ca fiind optimiști, Dusan Uhrin a fost mai realist la interviurile după partidă.

UPDATE Ora 20:00

Conform primelor estimări, Uhrin a pierdut patru jucători pe termen lung, după partida cu Sepsi. Patriche, Jovanovic, Matei și Răuță au probleme mari musculare. Decarul echipei ar putea rata chiar o lună!

Fundașii centrali și căpitanul formației va sta pe tușă aproximativ două săptămâni, cu toții revenind după accidentări ce au recidivat.

Gabi Torje, Ricardo Grigore, Andrei Radu, Balthazar Pierret și Cătălin Carp au fost și ei loviți de gripă și au avut temperatură, nefăcând parte din lot la meciul cu Sepsi, susține Fanatik.

Știrea inițială:

Mai ales că a încheiat cu Irobiso fundaș central după ce Patriche a ieșit accidentat în minutul 76, fostul căpitan al Clinceniului înlocuindu-l pe Jovanovic în minutul 49. Și Patriche, și Jovanovic au ieșit accidentați, Matei a acuzat și el probleme medicale.

”Foarte dificil pentru noi. În prima repriză, am început foarte rău, apoi în a doua la fel. Eșanu a fost excelent la una dintre faze, după care am rezistat eroic. Pentru noi este important să avem încredere, chiar dacă avem aceste probleme uriașe cu accidentările. Eu cred că am jucat bine, am stat bine în defensivă”, a declarat cehul la interviul de după meci.

Cum a ajuns Irobiso stoper?

”Cu aceste probleme cu accidentările, e extrem de dificil. De aceea am decis la a-l pune pe Irobiso în centrul apărării. Irobiso cel mai bun alături de Eșanu, toată echipa a luptat pentru a termina meciul.

Am văzut că fundașii noștri centrali au probleme medicale, eram obligat să-i schimb. Irobiso e tehnic, are detentă, Sepsi avea jucători cu detentă bună, așa că mutarea era logică. Nu am antrenat deloc asta, nu m-am așteptat ca doi dintre fundașii centrali să aibă probleme. Iar Giafer nu a putut mai mult de 60 de minute din cauza problemelor fizice”, a mai zis antrenorul.

”Nu, nu mă gândesc că am putea depăși Mioveni sau altă echipă în clasament. Vreau ca echipa să joace mai bine decât acum, cu fiecare meci. N-am câștigat de mult timp, nu e bine pentru Dinamo.

Aceasta este situația, nu putem s-o schimbăm (n.red situațiile de la Clinceni și Mediaș). Pregătirea fizică este conectată cu aceste accidentări. Mai am și jucători cu temperatură, răciți, e greu să pregătești astfel o etapă, a trebuit să-i separăm de restul grupului. Sunt și jucători care vor mai fi out 2-3 zile”, a încheiat tehnicianul.

Citește și

Conflict confirmat de poliție: ”Altercație”