--> -->

Busuladzic deplânge soarta lui Dinamo: ”Speram când au venit spaniolii”

Din Danemarca, Azer Busuladzic (30 de ani), mijlocaș la Vejle, nu a uitat momentele petrecute la Dinamo și deplânge soarta clubului și a fanilor ”câinilor”.

Azer Busuladzic a rămas în continuare în memoria și în sufletul dinamoviștilor, chiar dacă a părăsit de mai bine de cinci ani ”haita”.

Bosniacul are și pașaport danez, a fost adus de Ioan Andone în vara lui 2016, s-a remarcat apoi și sub comanda lui Cosmin Contra, fiind un om important în echipa care a adus ultimele performanțe în Ștefan cel Mare, locul 3 și Cupa Ligii în 2017.

”Nu pot să uit”

Mijlocașul central închide cercul, s-a întors la Vejle BK, acolo unde a început fotbalul practic. Azer a oferit un interviu GSP.ro, în Danemarca, jucătorul rememorând momente petrecute în alb-roșul „câinilor”.

”Când am fost la Dinamo, am avut o perioadă bună, nu pot să uit că ne-am bătut la campionat, că am câștigat un trofeu, iar fanii au fost minunați. Este greu să-i vezi în ce situație sunt, de aceea sper să revină în Liga 1 cât mai curând posibil. Nu aș fi crezut niciodată că Dinamo va retrograda!

Speram că atunci când investitorii aceia au sosit, spaniolii, situația se va rezolva la Dinamo și se va lupta pentru campionat an de an. Este păcat să-i vezi cum se chinuie în prezent… Cred că ar fi bine pentru fotbalul românesc ca Dinamo să se întoarcă în prima divizie”, a declarat Azer Busuladzic.

Un loc special

El a avut şi un mesaj pentru toţi dinamoviştii: ”Forza Dinamo!. Este un club minunat, sper să revină în topul fotbalului românesc”.

”Am vorbit cu soția mea, ne-am dori să ne întoarcem cât mai curând posibil în România. Ea a fost însărcinată cât am fost la Dinamo, Bucureștiul rămâne un loc special pentru noi, iubim acest oraș în continuare. Vrem să revenim fie și în vizită”, a declarat mijlocașul care a adunat 43 de meciuri la Dinamo.

Citește și

Nicolae Dică nu pleacă: ”Dezastru e când moare cineva, când ia casa foc, când e război”