Burcă vorbește în numele echipei: ”Pregătiți”

Dinamo a disputat în week-end un ultim meci de pregătire înainte de finalele cu Iași și Brașov, înregistrând un 2-2 la Buzău, contra echipei lui Adrian Mihalcea, o altă contracandidată la promovare a ”câinilor”.

Antrenorul lui Dinamo, Ovidiu Burcă, a anunțat curajos că echipa lui este pregătit atât pentru etapa de sâmbătă, cu Poli Iași, cât și pentru runda viitoare, de la Brașov, contra echipei lui Dan Alexa.

”Am controlat jocul, câteva greșeli ne-au costat”

”A fost un meci bun, cu intensitate, în amicalul de la Buzău. Sunt mulțumit de cum s-au implicat băieții, am controlat jocul în majoritatea timpului, câteva greșeli ne-au costat, dar am rulat aproape tot lotul. Au revenit Tomozei, Demici, a fost un test bun, un meci frumos.

Sunt două meciuri foarte, foarte importante. În funcție de ce se va întâmpla cu Iași si Brașov vom ști ce strategie să abordăm în pauza competițională. Suntem pregătiți.

Echipa arată din ce în ce mai bine, așteptăm cu nerăbdare și cu optimism meciurile astea. Toată lumea își dorește Dinamo cât mai repede în prima ligă”, a declarat tehnicianul bucureștenilor.

Care e situația lui Iglesias

Cel mai faultat dinamovist, spaniolul Dani Iglesias, intrat pe teren în repriza secundă, s-a accidentat la o intrare a unui adversar.

Spaniolul a fost înlocuit de Bobea pe final de meci, având probleme la coapsa dreaptă, conform Radio Dinamo. Decarul a ieșit cu o compresă cu gheață, pe care a păstrat-o și în autocar. Zilele viitoare se va ști cât de serioasă este problema.

”A simțit o durere la bicepsul femural, să sperăm că nu e ceva grav și că o să-l avem pentru următoarele meciuri”, a explicat Burcă.

Citește și

Ludovic Orban analizează cu ”maximă seriozitate” o candidatură la prezidențiale