--> -->

Burcă: ”Viitorul îl văd alături de CS Dinamo”

La finalul partidei dintre Dinamo și Plopeni, scor 1-1, antrenorul lui Dinamo, Ovidiu Burcă, a vorbit despre viitorul clubului.

Antrenorul ”câinilor” a spus cum vede el viitorul clubului și consideră că trebuie să existe pe viitor o implicare a celor de la CS Dinamo, după ce se aranjează lucrurile cu reorganizarea clubului.

”Avem o liniște datorită DDB și fanilor”

”Nu cred că există mari lipsuri sau neajunsuri, lucrurile trebuie să se rezolve, suntem în procedură de reorganizare financiară, avem speranța că vor găsi cele mai bune soluții. Nu stăm să ne gândim mult la asta, îi apasă și pe jucători, dar acesta este momentul, trebuie să ne gândim la ce putem influența, să jucăm cât mai bine.

Avem o liniște deoarece avem DDB și fanii care ne susțin, ne oferă liniște și plasă de siguranță. De câțiva ani de zile, de când a venit Cortacero, este incertitudine, dar suntem aproape să se încheie cu starea de incertitudine. A venit Serdean, acum suntem într-un punct în care lucrurile nu mai merg așa.

Juridic pot vorbi mai bine Vlad, Răzvan, știu că se dorește aprobarea planului de reorganizare, atunci este mai interesant. Vedem mai departe ce se va întâmpla”, a comentat tehnicianul bucureștenilor.

”CS și-a arătat disponibilitatea”

”Ar fi un lucru extraordinar să fie și CS implicat, trebuie aprobat planul de reorganizare, cineva să fie dornic să investească, dar viitorul îl văd cu CS alături de noi, alături de clubul mama, ne pot ajuta cu infrastructură, copii și juniori, este cel mai important club pe care îl are România, cu idei clare în zona de baschet, handbal, ar fi frumos să fim cu toții sub aceiași pălărie.

Știu că au fost aceste discuții, dar nu pot avea loc înainte de preluarea clubului, să sprijine financiar clubul, CS și-a arătat disponibilitatea să fie alături de noi.”, a transmis Ovidiu Burcă la finalul partidei.

Citește și

Cod galben de ninsori, ploi și lapoviță în București și alte județe din sudul țării. Până când sunt valabile alertele meteo