--> -->

Burcă va produce o modificare importantă în primul 11. O pierdere cu oltenii

Dinamo va juca următorul meci oficial în weekendul 16-17 septembrie, după pauza pricinuită de meciurile echipelor naționale, contra celor de la FCU Craiova.

Antrenorul Ovidiu Burcă pregătește o modificare în primul „11” pentru a redresa echipa.

Fără victorie în ultimele două etape, 0-4 cu Rapid, 1-1 cu Petrolul, Dinamo are o zestre de numai 8 puncte în primele 8 etape ale sezonului. Eșecul din Giulești a pus capăt unei serii de patru meciuri fără înfrângere.

Echipa a arătat îngrijorător mai ales în ultima etapă, în derby-ul cu Rapid de vineri seara, iar antrenorul Ovidiu Burcă plănuiește să ia măsuri.

O modificare în linia defensivă: Lucas în primul 11

Din informațiile GSP, Burcă vrea să schimbe iar cuplul de fundași centrali. Antrenorul „câinilor” așteaptă ca brazilianul Lucas Alves de Araujo, transferat la început de august, să se pună la punct cu pregătirea fizică, pentru a-l folosi titular etapa viitoare, cu FCU Craiova.

Din schemă ar urma să iasă alt jucător transferat în această vară de Dinamo, togolezul Josue Homawoo.

Astfel, Lucas ar urma să facă cuplu în centrul defensivei cu Răzvan Patriche sau cu Quentin Bena, pentru început.

În startul sezonului au jucat în centrul apărării Giafer și Grigore, care au fost înlocuiți apoi cu Patriche și Homawoo, cărora li s-a alăturat Bena când s-a jucat cu 3 pe linia de fund.

Fără Neluț Roșu cu FCU Craiova

Ovidiu Burcă nu-l va avea la dispoziție etapa viitoare pe mijlocașul Neluț Roșu, care va ispăși o suspendare după ce a ajuns deja la 4 „galbene” în acest sezon. Pe ultimul l-a încasat cu Rapid, pentru proteste la o decizie de arbitraj din repriza a doua.

”Patriche, prin rigiditatea lui, aduce cu tancurile Citroen pe care a încercat să le aibă Generalul Petain înainte să devină președintele Franței supuse Germaniei, iar Homawoo este un fel de cetățean francez, dar care face parte din linia Maginot, străpunsă de panzerele germane”, a reacționat Cornel Dinu, după eșecul din Giulești.

Citește și

FCSB a spulberat Știința în Ghencea! Cine a făcut diferența